Anyukák! Ti adtatok ki hangot szülés és vajudás alatt?
Én csak halkan panaszkodtam a férjemnek... Egyszer nyögtem fel hangosan, amikor megéreztem az első tolófájást, mert megijedtem... :)
Mikor fájásokkal a kórházba kerültem és feltettek az NST-re, egy nő úgy ordibált a szülőszobában, hogy úgy döntöttem én most akkor haza megyek és nem szülök ha ez ennyire fáj... Annyira eltökéltem magam, hogy még a fájásaim is enyhültek egy rövid időre... :)
Kórháza válogatja egyébként mennyire toleránsak az orvosok és a szülésznők, nálunk szólnak ha nagyon szenved valaki, pedig nem tehet róla senki... :/
Én vajúdásnál ordítottam. Oxit kaptam egy csomót és annyira fájt, hogy egyszerűen már nem bírtam. Kitolásnál egy hangom sem volt.
Se az orvos, se a szülésznő nem szólt egy szót sem.
nyílt válasz a 16 os privát érdeklődésére:
Egekig magasztaltad a teljesítményed és az jön le hogy szerinted minden csak a szülő nőn múlik.,Ami a Te eseteredre igaz máséra koránt sem.
"presztízs kérdés" nevetnem kell
teljesen hiteltelennek érzem
ha valaki azt mondja hogy tisztában van annak fontosságával hogy nyomáskor kell a hasprés megértem
de itt nincs presztízs , megfelelni bárkinek ...
Mindenképpen Te akarod megszülni?
Életed árán is? Akkor grat..
Császár nélkül hasprés nélkül?
Inkább lemondasz a császárról , hogy Te legyél a hős , a gyerek meg ehet agykárosodott , az nem presztízs .... Gondolod aki 26 órát vajúdik az nem maga szüli meg ? Ha az orvos az utolsó pár nyomásra bele is tenyerel?
Teszem hozzá simán szültem eda nélkül 14 óra alattm de nem magasztalnám ilyen pofátlanul a teljesítményem, ahogy azt sem hogy nem törtem el a férjem ujjait, vagy ép kiküldtem enni inni...
Ne általánosíts és ne becsüld le másokat látatlanban ,mert nem tudhatod hogy nem e nagyobb teljesítmény amit véghez visznek ,csak nem önámítanak itt
ez a poszt szerintem csupán az egodnak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!