Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Ti adtatok ki hangot...

Anyukák! Ti adtatok ki hangot szülés és vajudás alatt?

Figyelt kérdés
Amikor márnagyon nem birtátok, akkor nyögtetek, vagy orditottatok? Ezt mennyire tolerálják el az orvosok, nővérek, az ott dolgozok?? Neharagudjatok, hogy kicsit hülyén hangzik a kérdés...

2013. máj. 22. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Ordítottam, ahogy a torkomon kifért. Nem bírom, nem bírom, mikor lesz már vége? Általában ezeket. Mondták más kismamák, hogy nem szabad kiabálni, mert nem szeretik a dokik, de engem nem érdekelt, hogy szeretik-e vagy nem, nekem fájt, és jól esett kiabálni. Végül senki sem szólt, hogy hangos voltam, sőt még a szemük sem rebbent.
2013. máj. 23. 13:03
 22/61 anonim ***** válasza:

Én csak halkan panaszkodtam a férjemnek... Egyszer nyögtem fel hangosan, amikor megéreztem az első tolófájást, mert megijedtem... :)

Mikor fájásokkal a kórházba kerültem és feltettek az NST-re, egy nő úgy ordibált a szülőszobában, hogy úgy döntöttem én most akkor haza megyek és nem szülök ha ez ennyire fáj... Annyira eltökéltem magam, hogy még a fájásaim is enyhültek egy rövid időre... :)

Kórháza válogatja egyébként mennyire toleránsak az orvosok és a szülésznők, nálunk szólnak ha nagyon szenved valaki, pedig nem tehet róla senki... :/

2013. máj. 23. 13:41
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
Kitolásnál nagyokat nyögtem. Úgy éreztem, így hatékonyabban tudok nyomni :) Ja és nem érdekelt, hogy hajnali 2van, mégiscsak az én szülésem :)
2013. máj. 23. 13:47
 24/61 anonim ***** válasza:
üvöltöttem, egy szót sem szóltak. Ha szóltak volna, sem érdekel
2013. máj. 23. 16:26
 25/61 anonim ***** válasza:

Én vajúdásnál ordítottam. Oxit kaptam egy csomót és annyira fájt, hogy egyszerűen már nem bírtam. Kitolásnál egy hangom sem volt.

Se az orvos, se a szülésznő nem szólt egy szót sem.

2013. máj. 23. 18:15
 26/61 anonim ***** válasza:
16 osnak miért kell pszichiáter?
2013. máj. 23. 20:13
 27/61 anonim ***** válasza:
51%
hagyjuk már, hogy ettől lesz igazi nő...
2013. máj. 24. 08:56
 28/61 anonim ***** válasza:
54%

nyílt válasz a 16 os privát érdeklődésére:

Egekig magasztaltad a teljesítményed és az jön le hogy szerinted minden csak a szülő nőn múlik.,Ami a Te eseteredre igaz máséra koránt sem.

"presztízs kérdés" nevetnem kell

teljesen hiteltelennek érzem

ha valaki azt mondja hogy tisztában van annak fontosságával hogy nyomáskor kell a hasprés megértem

de itt nincs presztízs , megfelelni bárkinek ...

Mindenképpen Te akarod megszülni?

Életed árán is? Akkor grat..

Császár nélkül hasprés nélkül?

Inkább lemondasz a császárról , hogy Te legyél a hős , a gyerek meg ehet agykárosodott , az nem presztízs .... Gondolod aki 26 órát vajúdik az nem maga szüli meg ? Ha az orvos az utolsó pár nyomásra bele is tenyerel?

Teszem hozzá simán szültem eda nélkül 14 óra alattm de nem magasztalnám ilyen pofátlanul a teljesítményem, ahogy azt sem hogy nem törtem el a férjem ujjait, vagy ép kiküldtem enni inni...

Ne általánosíts és ne becsüld le másokat látatlanban ,mert nem tudhatod hogy nem e nagyobb teljesítmény amit véghez visznek ,csak nem önámítanak itt

ez a poszt szerintem csupán az egodnak szólt.

2013. máj. 24. 09:58
 29/61 anonim ***** válasza:
75%
Presztizskérdés?? Jézusom. Az ilyen betegszik bele és fordul magába, ha császár a vége. Nem azért lett minden "jó és szép", mert ő úgy akarta, hanem mert szerencséje volt, de hát ezt soha, senki nem fogja megértetni vele. :)
2013. máj. 24. 09:58
 30/61 anonim ***** válasza:
69%
a nekem írt privát levélre hasonló válaszaim lennének, ezért bocs, de nem válaszolok ott. Nem hiszem, hogy a szülőszobában a presztizskérdés fogalma bármennyire is helyénvaló lenne. Nem attól leszel igazi nő, ha egy hangot sem adsz ki és nem hinném, hogy bármikor is majd ezért lesz rád büszke az a gyerkőc.
2013. máj. 24. 10:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!