Anyukák! Szülés utáni első menstruáció? SOS!
nekem 10 hónapra jött meg és nagyon gyenge volt egészen addig amit szoptattam utána állt vissza
de a méhszájsebet már régen kezelni kellet volna a húgomnak 5 hónapos baba mellet csinálták meg
Még benne van a normálba ha nem jött meg (pláne ha még szoptatsz, akkor is, ha csak keveset). Mindenkinek más ütemben állnak vissza a hormonjai, van, aki akár 2 évet is kihagy.
Nekem 11 hóra jött meg, amikor már csak 2x szoptattam, minimálisat. És azóta nem fáj, pedig előtte szinte járni sem bírtam :))
Csak a szex szerintem nem hozza meg a menzeszt, logikusan egy orgazmus utáni méhösszehúzódás max. beindíthatja, ami úgyis pár órán belül beindulna.
Azért védekezzetek, ha nem akartok gyorsan még egy babát, mert ugyi a peteérés előbb van, mint a menzesz és sok példa van rá, hogy meg sem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!