Szülés utáni első menstruáció mikor?
Nekem szülés után 6 hétre megjött, de még hónapokig szoptattam.
Sógornőm 5 hónapig szoptatott, de csak szülés után 9 hónappal jött meg neki.
Szóval tényleg teljesen változó, nem lehet előre általánosságban megmondani, hogy nálad mi lesz.
Ez szó szerint szülésenként változó! Bocsi,de konkrétumot írok,nehogy majd megijedj,ha valami nem kerek!
1. lányunk születése után,napra pontosan 6 hétre jött meg először. Normális mennyiség,megszokott napszám.
2. lányunk születése után, kb 2 hónap,szintén rendesen,de utána 1 hónap kimaradt úgy 6-7 hónapos koráig.- fogamzásgátló szedése után állt be.
3. lányunk születése után 8. héten jött meg,de az 14 napig tartott,pecsételés volt,majd 2 hét szünet után megint volt,szintén pecsételés,de csak 4 napig,majd 1hét szünet után megint volt 4 nap pecsételés- ennek 2 hete.
Mind a 3-at szoptattam/szoptatom.
Üdv: 3lányos
A Kisfiam 9 hónapos, 3 hónapos korában kezdtem neki adogatni ezt-azt anyatejen kívül, féltem is, hogy hamar meg fog jönni.
Hát azóta sem jött meg, igaz, a Babám is szopik még naponta vagy 6x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!