Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Ti adtatok ki hangot...

Anyukák! Ti adtatok ki hangot szülés és vajudás alatt?

Figyelt kérdés
Amikor márnagyon nem birtátok, akkor nyögtetek, vagy orditottatok? Ezt mennyire tolerálják el az orvosok, nővérek, az ott dolgozok?? Neharagudjatok, hogy kicsit hülyén hangzik a kérdés...

2013. máj. 22. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy hangom sem volt,de voltak akik kiabáltak nálunk nem szóltak érte. Volt egy akire rákiabált az orvos,de azért mert nem nyomott csak kiabált,neki nemtudom miért de császár lett a vége.
2013. máj. 22. 15:45
 2/61 anonim ***** válasza:
100%
Én ordítottam, mint a sakál. Mert hiába nyomtam, nem jött. Nekem is császár lett belőle.
2013. máj. 22. 15:46
 3/61 A kérdező kommentje:
Értem és köszi! De nem szolt rád a doki, hogy ne ordits? Vagy, hogy halkabban, vagy ők egyáltalán ilyenkor mit tudnak reagálni??
2013. máj. 22. 15:48
 4/61 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy hangosabbat sóhajtottam, amire azt mondta a szülésznőm, hogy ez őt egyáltalán nem zavarja, de ha így teszek, akkor kifújom a levegőt, pedig ahhoz, hogy ki tudjam tolni a babát, hasprés kell, aminek elengedhetetlen feltétele a levegőoszlop. Szóval nem érdemes kiabálni, mert szó szerint elfogy a szufla. És igaza lett. 4630 grammos kislányomat 90 perc alatt megszültem (persze gyorsan és könnyedén tágultam a kitolás előtt). :)

Ha aktuális, sok sikert kívánok.

2013. máj. 22. 15:48
 5/61 A kérdező kommentje:
Aha értem! Akkor a fájásoktol kezde addig amig ki nem bujt babád, csak 90 perc telt el?? Vagy a kitolás volt maga 90 perc?
2013. máj. 22. 15:52
 6/61 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk se ripakodtak rá különösebben senkire, mellettem volt egy nőci akinek 35 hetesen megindult a babája és az nagyon ordított de félelmében, és akkor neki mondták is hogy ne kiabáljon annyira mert itt vannak már, semmi baja se lesz neki se, a gyereknek se.

Én sajnos kiabáltam vagyis hangosan nyögtem, meg a férjem kezét szorítottam a számra hogy ne legyen olyan hangos, 2 fájás közt meg sűrűn kértem az elnézést.

A dokim is szülésznő is mondták hogy semmi gond, csak a végén mikor nehezebben jött a feje a fiamnak akkor mondta a szülésznő nekem is hogy inkább a légzésre próbáljak meg figyelni meg a nyomásra ne vegyem el az energiát kiabálással (de mondjuk nem szándékosan csináltam nyilván:)))

Barátnőm pl. egyáltalán nem kiabált azt mondja annyira fájt hogy arra se volt ereje:D Hát ki hogy, én se jószántamból "hangoskodtam" hanem mert úgy éreztem úgy könnyebb.

2013. máj. 22. 15:53
 7/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát én több órát végigüvöltöttem, nagyon alacsony a fájdalomküszöböm. Senki nem szólt érte. Császár lett.
2013. máj. 22. 15:54
 8/61 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Burokrepesztéstől számított 90 perc alatt született a babám. A kitolásnál orron keresztül kellett levegőt venni, jó gyorsan, majd bent kellett tartani és közben nyomni. Így volt a legeredményesebb. Utána szájon át kifújni és ezt ismételgetni kitolás alatt végig. Ha kiabálunk, kiengedjük a levegőt és nem tudunk nyomni.

2013. máj. 22. 15:58
 9/61 anonim ***** válasza:
Én nem. Halkan nyögtem.
2013. máj. 22. 16:15
 10/61 anonim ***** válasza:
elsőnél nem,másodiknál igen
2013. máj. 22. 16:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!