A végén döcögő kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi.
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:02
71/81 anonim válasza:
Én holnapra vagyok kiírva és már tűkön ülök, hogy vajon mikor gondolja úgy az én kis drágám, hogy megnézné az anyukáját kivülről is. :D Alig alszom, már minden mozdulat nehéz az ágyban. A nappalok egész jók, csak folyton álmos vagyok. Semmi "jel" nincs, ami a szülésre utalna. A Kedves Kérdező lassan otthon lesz a babával. :) 1.v.ok
72/81 A kérdező kommentje:
4-én megszültem, 4010 gr 56 cm, most még eléggé kivagyok a császár után.....
2012. szept. 8. 18:04
73/81 anonim válasza:
Gratulálok!!! :D Gyors gyógyulást! 4.v.ok
74/81 anonim válasza:
1. voltam, csak elnyomtam....
75/81 anonim válasza:
CSajok!
29-re voltam kiíva, 4én szültem én is, gyorsan könnyen,gátvédelemmel:):)
3850 gr és 56 cm gyönyörű kiscsajszi:)
76/81 anonim válasza:
Gratulák mindenkinek!
Csaszisoknak kitartás, napról napra jobb lesz! sokat kell mozogni és akkor hamarabb javul!
77/81 meheszevi válasza:
Augusztus 31-én megyzületett a kisfiam, 3760 grammal és 58 centivel. Az NST vizsgálta után elfolyt a vizem, ami mekóniumos volt és 4 óra múlva meg is lett a picim. Nagyon boldog vagyok! Amúgy aznap este volt valami front, de ki tudja, hogy emiatt jött e el az időnk. 40+3 hetes voltam. :)
Mindenkinek Hasonló Csodás Szülést Kívánok és Jó Egészséget!
78/81 anonim válasza:
"Már" én is babázok! 09.18-án 41 hétre megszületett a kicsikém! :) 1. v.ok
79/81 A kérdező kommentje:
Gratulálok a sok kis babucihoz, jó egészséget mindenkinek!
2012. szept. 22. 13:42
80/81 anonim válasza:
Akkor már a kérdés minden kismamája babázik? :-))
Gratulálok és jó egészséget mindenkinek!
9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!