Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A végén döcögő kismamik, ti...

A végén döcögő kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi.

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:

Még 2 és fél hetem van, de én már nagyon várom, hogy köztünk legyen. 2. baba, az első időre született, de azért reménykedem. :)

Boldog babavárást és könnyű szülést!

2012. aug. 22. 20:29
 2/81 anonim ***** válasza:
én még csak 36+2 vagyok, de előre félek ettől a fronttól. minden frontnál meg akarok szülni egy ideje. remélem még bírom pár hétig
2012. aug. 22. 21:11
 3/81 anonim ***** válasza:
:) én tavaly ilyenkor szültem,vasárnap lesz 1 éves a fiam.Ugyanígy kánikula,jött a hidegfront...nem történt semmi:( Úgy indítottak és végül császár lett:)
2012. aug. 22. 21:24
 4/81 A kérdező kommentje:
Én pénteken lépek a 39. Hétbe, ezért nem bánnám ha jönne már a baba, az utolsó 2 hét hosszabb mint az elmúlt hónapok. Nem tudok enni, aludni.... Meleg van :-(( kicsit szenvedek...
2012. aug. 22. 22:16
 5/81 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok és nagyon várom, hogy a hidegfront miatt beinduljon, ugyanis hétfőtől be kell feküdnöm a vérnyomásom miatt. Mivel irtózom a kórházaktól, remélem megindul a szülés és csak 3-4 napot kell kibírnom odabent és nem 2 hetet (annyi lenne még hátra).
2012. aug. 23. 09:02
 6/81 anonim ***** válasza:
Én 37+2 napos vagyok de nagyon várom már a kicsi lányomat:)Bízom ebben a hidegfrontban:)
2012. aug. 24. 20:53
 7/81 meheszevi válasza:
Szia! Én nagyon várom. 28-ra vagyok kiírva, de már nagyon szeretnék túlesni a szülésen. Az első babámat várom. Remélem, hogy a kisfiam úgy dönt, hogy kibújik erre a kellemes 25 fokra. :)
2012. aug. 25. 07:53
 8/81 anonim ***** válasza:

Bár, én még csak 36 hetes vagyok, de én nagyon félek ettől a fronttól. Két ujjnyira nyitva vagyok, rendszeresen (napi szinten) keményedek és jóslózok, elment a nyákdugóm is és amúgy is rosszul reagál a szervezetem a hidegfrontra.

nektek van valami megérzésetek? Fogtok szülni a hétvégén? Vannak valami előjelek?

2012. aug. 25. 11:09
 9/81 anonim ***** válasza:
Én 38 hetes + 2 napos vagyok, az sztk-ban már csütörtök-péntekre mondta a babát a doki, mert nincs nyákdugó és 2 ujjnyira ki voltam tágulva már. Ennek ellenére csak egy kis tágulásos vérzést hozott magával a vizsgálat, plusz egy erős jóslófájást tegnapra. Szeptember elejére vagyok egyébkénk kiírva, és a doki annyira biztosra ment, hogy a jövő hétre már NST-re sem kellett időpontot kérnem. Azt mondta, hogy ő hétfőn lesz a kórházban legközelebb, de szerinte addig nem húzom, így sok szerencsét kívánt. Hát nem tudom, érezni nem érzek semmit, éjszaka is tök jól aludtam. Egy két évesünk már van itthon, miatta izgulok jobban, hogy mi lesz, ha menni kell a kórházba.
2012. aug. 25. 13:09
 10/81 anonim ***** válasza:
Én 4 éve szültem kánikula utáni front alatt, dugig volt a szülészet :)
2012. aug. 25. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!