A végén döcögő kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi.
Kedves 1.! Holnapra vagyok kiírva, a Péterfyben lesz a dolog. Ma voltam NST-n, végig sima volt a vonal, szóval egyelőre semmi nem történt, a hasam is fent van még. Nagyon szeretném már a karomban tartani a kisfiamat, de nem siet a világra ez a gyerek. :)
Van orvosod? Szülésznőd?
1.es v.ok. Akkor nem hiszem, hogy talizunk :( Te nemsokára babázol! Irigyellek! :) Nincs se doki, se szülésznő... Majd beesek és reménykedek a legjobbakban! Tudsz valamit a kórházról? Mert én semmit. Júl.1-től tartozom oda, a kisasszonyt 2,5 éve a Szt.Istvánban szültem...
Jaj! Olyan jó neked! Szorítok, hogy gyorsan és gyors szülésed legyen! :)
kedves Kérdező!
Én is voltam ma dokinál. mert este 10- éjjel 2 között elég erős fájásaim voltak és a derekam is nagyon fájt. Rendszeresen jöttek a fájások 5 majd 3 percenként, de amikor már indulni akartunk, akkor abbameradtak. :( Mi is még egyben vagyunk. Most délutánra picit jobb lett, még enyhén fáj a hasam alsórésze és a derekam, de nem vészes. én sem aludtam semmit az éjjel. :(
36 hetes
9. vagyok, nálam még mindig semmi, esténként nagyon mozog a baba, de fájások, keményedés nincs.
Holnap megyek dokihoz.
Sziasztok! Kedves 1-es! Hajnáczky Károly az orvosom, és Cser Katalin a szülésznőm, de egyébként mindenki nagyon kedves a Péterfyben. A szülőszobák is kis szépek, a kórtermeket nem nagyon ismerem még. Lehet alapítványi szobát kérni, én olyanban leszek, 1-2 ágyasok, mosdóval.
Nálam sem történt semmi. A baba bent csücsül, nem ment le a feje a medencémbe és elég nagy is, kicsit megijesztettek, hogy lehet, hogy császár lesz belőle. :(
Egyébként csak a derekam szokott fájni, de folyamatosan és főleg esténként, ma néhány keményedésen kívül nem volt semmi, holnap vizsgálatok következnek. Ha hétvégén sem indul meg a szülés, hétfőn be kell feküdnöm a kórházba. Hát ez van velünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!