29-re voltam kiírva, még baba mindig a pocakban:(:(
Már 2 magzatvízvizsgálaton túlvagyok, és a kisasszony jól érzi benn magát.
Én idekinn már kevésbé.
Fáj a derekam, jóslók vannak bőven..
2012. aug. 31. 13:22
62/81 anonim válasza:
Sziasztok
Nálam sincs még semmi változás, továbbra is egyben vagyok. :)
Jóslók és keményedések napi szinten vannak, fáj a derekam, nyűgös vagyok és kb szerda óta iszonyat sokat járok nagyWc-zni. Nem érzem, hogy bármikor szülhetek. :)
36 hetes (vagyis már 37 hetes)
2012. szept. 1. 11:55
63/81 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, azért még annyira ne siettesd. Ilyenkor még minden bent töltött nap fontos a babócának. Ráérsz még 1-2 hét múlva szülni. Tudom, ezek a hetek hosszabbak mint az elmúlt hónapok, de ez van :-(
2012. szept. 1. 23:16
64/81 anonim válasza:
Kedves "meheszevi"! Valami változás? 1. v.ok. Ma töltöm a 39 hetet és semmi... A kislegény jól érzi magát odabenn, nagyokat ficánkol. Mondom neki, hogy bújjon ki, ha nem fér el odabenn, de már most fütyül az anyukájára! :D Az utübbi napokban úgy fekszem le, hogy talán ma éjjel... hosszó lesz ez a hét! Mindenkinek kiartást kívánok a hátralévő napokra és a szüléshez!!! :)
2012. szept. 2. 09:26
65/81 anonim válasza:
9. vagyok, szept. 1-jén megszületett. Reggel 5-kor ébredtem itthon, és 7:00-kor bújt ki a kisfiam a kórházban. Reggel még tettem-vettem, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan le tud zajlani egy szülés, amikor már éreztem, hogy nem kéne tovább halogatni az indulást, férjem száguldott be velem, fél 7-re értünk be a kórházba, fél óra múlva ott tartották a kisfiam előttem. :-)) Mindenre, de erre nem számítottam azt hiszem. Kislányomnál 1 órán át voltak nagyon kemény vajúdásos fájásaim a legvégén, kisfiamnál pedig már inkább csak azt éreztem, hogy nagyon gyorsan követik egymást a fájások, és nyomnom kell. Szerencse, hogy nem késtem le a kórházat, csak mert nem vettem komolyan a jelzéseket, amiket a testem küldött.
2012. szept. 4. 17:03
66/81 anonim válasza:
kedves utolsó! gratulálok :) és egyben irigyellek is, hogy ilyen gyors szülésed volt. én annyira félek már, hogy nem igaz-- (38+1)
2012. szept. 4. 17:06
67/81 anonim válasza:
Kedves 9-es! Gratulálok a gyors szüléshez és a kisbabádhoz! Sok boldogságot!!! :)
1.v.ok 39 hkm.
2012. szept. 4. 18:17
68/81 anonim válasza:
Mi a helyzet csajok? Már mindenki szülni ment, csak én maradtam? :D Hogy vagytok? 1.v.ok
2012. szept. 7. 15:17
69/81 anonim válasza:
én még egyben vagyok :))) 38+4 te mennyi idős vagy?
2012. szept. 7. 20:13
70/81 anonim válasza:
Sziasztok
Még én is egyben vagyok. Holnap kezdem a 38. hetet, amikor elindult ez a kérdés, akkor voltam 36.
Nálam a helyzet változatlan: sok jóslól és keméynedés, bő 2 ujjnyira nyitott méhszáj, elég keveset mocorgó baba, szinte állandó derékfájás és mostanában iszonyatosan rossz a kedvem és állandóan álmos vagyok. Kb ennyi!
Veletek mizu? Hogy avgytok? Kérdező, veled mi újság?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!