Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Várja valaki ez a nagy hidegfr...

Várja valaki ez a nagy hidegfrontot hogy hátha beindítja a szülést? Miért van ilyenkor több szülés? Mi okozza?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,h. miért van, de tény, amikor én mentem szülni, akkor is hidegfront volt és rengetegen szültünk aznap.

A miértje engem is érdekelne!

2009. szept. 3. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is várom!! Még akkor is ha nem szülünk, mert ebben a melegben használhatatlan vagyok!! Azt hogy mitől van szerintem a dokik sem igazán tudják, de engem is érdekelne. Kiváncsi vagyok ki mit fog válaszolni.

Könnyű és gyors szülést mindenkinek, akit elkap!!!

2009. szept. 3. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy gyönyörű hűvös, esős júniusi vasárnap szültem. Magyarázatot én sem tudok mondani, de az biztos, hogy a meleg rossz hatással van az emberekre (lásd közlekedés...), lehet, hogy hűvösben a szervezet is erősebbnek érzi magát.
2009. szept. 3. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hétfore vagyok kiírva.Nekem mindegy volna ,hogy a hidegfront hatására,vagy máséra,de már nagyon jo volna,ha beindulna a szulés,mert ez a várakozás idegtépo és most amugy is teljesen magam altt vagyok.Na meg talán túl érzékeny is vagyok,de az idegeimre megy ,hogy naponta mindenki ,hív ,hogy még mindig semmi?Még 1-2 hete orultem az érdeklodésnek,de már teljesen kivagyok tole borulva.
2009. szept. 3. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :) Igen, a lehülés miatt már nagyon várom, mert ez a meleg szörnyű és jó lenne ha vége lenne a nyárnak végre!

Kedves utolsó! Akkor drukkolok hogy elinduljon kifelé a babád a hétvégén! Könnyű szülést!

A többieknek is kitartást és könnyű szülést kívánok!

2009. szept. 3. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Remélem,akik szülni szeretnének,azoknak hamarosan kezükben lesz a Babájuk,de maga az enyhülés is tényleg,jót fog tenni mindenkinek.Már túl vagyok két szülésen,úgyhogy a gyerekekkel mi csak egy kis hűvösre számítunk.Kérdeztétek,mért van hidegfront közeledtével több szülés.Az egyetemen úgy tanultuk,hogy igen,megfigyeléses alapon van a légköri frontok és az esetleges szülésbeindulások között összefüggés.Tudományos magyarázat nincs rá,csupán lehetséges feltevések.Az egyik,hogy ilyenkor alacsonyabb a légköri nyomás,melynek következtében a magzatburkon belüli nyomás valamelyest nő.Ez burokrepedéshez vezethet,tehát ezekben az esetekben a szülés a magzatvíz elfolyásával indul.Másik lehetséges magyarázat a légköri frontok vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatása.Ez is belátható,ilyen esetekben általában megindult fájástevékenységgel keresik fel a kismamák a kórházat.Az tény,ahogy Ti is leírtátok,tapasztaltátok,ilyenkor valóban érezhetően többen szoktak lenni a szülőszobákon.Majd meglátjátok Nálatok lesz-e valami.Mindenkinek minden jót!
2009. szept. 3. 16:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mindegyikünk nevében köszönöm a választ. Most már tudjuk hogy miért van ilyenkor több szülés vagy több fájás ill. keményedés. :)
2009. szept. 3. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!