A végén döcögő kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi.
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:02
41/81 anonim válasza:
Na, volt valakinél valami?
Nekem semmi. Nagyon jót aludtam, csak a vihar miatt ébredtem fel néha, amikor nagyokat dörgött. :) A kicsilányom nagyon jól érzi magát odabent. :)
42/81 anonim válasza:
Nálam sem történt semmi :( (26-os vagyok) Hát ez van. Mondjuk jövő hét szombat már nincs messze, csak félek, hogy megint nagy baba lesz :(
43/81 anonim válasza:
9. vagyok, semmi, néhányszor felébredtem éjszaka, de még pisilni sem kellett kimennem. Én szeptember 6-ra vagyok kiírva eredetileg, baba méretei alapján szeptember 1-re.
44/81 A kérdező kommentje:
Nálam se semmi, jövő hét kedd császár, mostmár ezt a néhány napot ki lehet bírni. Mindenkinek boldog babavárást és könnyű, gyors szülést.
2012. aug. 27. 08:06
45/81 anonim válasza:
19. vagyok
egy órán keresztül délután voltak 5 perces fájásaim, lezuhanyoztam és elmúlt:(:(:(
Ma voltam nst-n minden oké
Szerdán megyek magzatvízvizsgálatra.
46/81 anonim válasza:
1. vagyok Csatlakozom az elöttem szólókhoz. :) Nálam is minden nyugis, szerintem végigviszem ezt a 11 napot. De mér elindult a visszaszámlálás! :) Kitartás csajok, nem sok van!
Szept.4 az is mindjárt itt van! Addig féllábon is! :)
Én is a Péterfyben fogok szülni. Aki szintén ott szül; megkérdezhetem mikorra vagy kiírva? Én 09.09-re
47/81 anonim válasza:
Előző v.ok. 11 nap helyett 13! Már számolni se tudok! Vagy a kicsikém sugallta!? :D
48/81 anonim válasza:
9-es vagyok, szerintem nekem a doki tesz róla a csütörtöki nst-n, hogy kijöjjön a baba. A múltkori vizsgálat után is elég bizonytalanul éreztem magam, ahogy megpiszkált.
49/81 anonim válasza:
Ennyit a fránya frontról...nekem sem csinált semmit. Ma voltam nst-n olyan egyenes a fájásgörbe hogy csak na! Baba rendben, magzatvíz rendben, méhszáj rendben.
50/81 anonim válasza:
Hogy vagytok? Én most nyilallgatok. (9-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!