Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A végén döcögő kismamik, ti...

A végén döcögő kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi.

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
Semmi előjel. Sőt! Hetek óta nem aludtam ennyit egyhuzamban, mint ma éjjel. Csak egyszer keltem fel pisilni és forgolódni se forgolódtam annyit. Jóslóm sincs. Szerintem kihúzzuk a végéig...38 hetes vagyok. Nekem 2,5 éves a kisasszonyom a párom minden nap dolgozik (szó szerint), remélem azért valahogy megtudja oldani, hogy velem legyen szülésnél. A kicsi lányra a nagyi fog vigyázni, átjön hozzánk. Remlem gyors lesz a szülés, hogy minél hamarabb láthassam... Kitartás csajok, már nem sok van! :)
2012. aug. 26. 08:48
 22/81 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Nálam sincs semmi jele a szülésnek. Az éjjel volt egy-két keményedésem, meg picikét görcsölgettem, de ennyi. Most enyhén fáj a derekam és hihetetlen mértékben nyűgös, ingerült és sírós vagyok! Hát ennyi! Nem hiszem, hogy lenne bármi is ebből a hidegfrontból.

Kiváncsi vagyok másnál meghozza-e a picibabákat! Majd írjatok

2012. aug. 26. 10:12
 23/81 anonim ***** válasza:
Ja bocsi lemaradt, hogy a 36 hetes kismama vagyok, 8-as válaszoló.
2012. aug. 26. 10:13
 24/81 A kérdező kommentje:
Hát nálam is megszűnt minden eddigi tünet, valószínű mostmár 4-ig kihúzom, akkor lesz a progr.császár.
2012. aug. 26. 11:16
 25/81 anonim ***** válasza:
semmit nem jelent, hogy nincsenek előjelek senkinek, sztem éjszaka megszül a fél társaság :p
2012. aug. 26. 12:31
 26/81 anonim válasza:
Én ma 38+3 vagyok. Én is nagyon vártam ezt a hidegfrontot. Szintén semmi jel, egy-két kósza görcs az alhasban, nagyon jól aludtam, szintén egyhuzamban ennyit még nem sikerült az utolsó hónapokban. Utolsó: a próféta szóljon belőled :D Minden reményem ebben a hidegfrontban van. Nekem egy 5 és fél évesem van. Őt 4 kg, 60 cm-vel szültem, úgy indították a kiírt után 4. napon. JÓ lenne most spontán szülni, és az is jó lenne, ha kicsit kisebb lenne, mint a tesó. :)
2012. aug. 26. 12:34
 27/81 anonim ***** válasza:
Neked legyen igazad. :-)) Nekem ma még nem volt jóslóm, teljesen jól vagyok, baba már mozgott.
2012. aug. 26. 12:35
 28/81 anonim ***** válasza:
25ös vagyok, nekem sincs semmi. de a lányomnál délután nyoma nem volt, hogy szülés lesz, estére szarul lettem, éjjel kijött a nyákdugóm, hajnalban bementem a kórházba és délutánra meglett a baba. szintén frontra jött.
2012. aug. 26. 12:42
 29/81 anonim ***** válasza:
1,16,21 vagyok. A prófétának: Így legyen! Amen! :D
2012. aug. 26. 12:45
 30/81 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! Nekem is van itthon egy picurkám, már 3,5 éves.
2012. aug. 26. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!