A végén döcögő kismamik, ti is várjátok a hétvégi hidegfrontot? Hátha előbújik a várva várt bébi.
9-es vagyok, nálunk eddig semmi hír, ma még jóslóm sem volt. Elmúlt 2 éjjel is olyan jól aludtam, hogy ihaj. És hiába 2. szülés, azért parázok egy kicsit.
Ti nem féltek? Vagy már úgy vagytok, hogy csak jöjjön? Melyik kórházban szültök? Én Bajcsy (Bp).
Sziasztok
Nálam továbbra sincs semmi extra. Fáj a derekam, de az már tegnap óta. Nagyon enyhe folyamatos mensi görcs van a hasam aljában, és néha néha keményedek egy kicsit. A közérzetem nem a legjobb, mindenért sírni tudnék, ideges vagyok. Ja, és most rámjött a takaríthatnék, úgyhogy kinyaltam a lakást, amíg a fiúk nincsenek itthon. :)
Szegeden fogok szülni. Második baba, már van egy 3 éves fiunk. Most kislány lesz. :)
Nálatok, lányok? Van valakinél valami előjel? Kezdtek érezni valamit?
36 hetes
Nálunk nem, icipicit mocorgott az előbb, de semmi fájás, semmi tünet.
9. vagyok
Sziasztok!
Szintén semmi. Éjszaka kifejezetten jól aludtam, se fájdalmak, se keményedések, még vásárolgatni si voltunk. Ennyit a hidegfrontról!
Mindenkinek sok sikert, könnyű szülést! (Jah a Péterfyben fogok szülni, és az elsőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!