Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más kismama is várja a holnapi...

Más kismama is várja a holnapi hidegfrontot?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, beindul-e valakinek a szülés a front hatására, én nagyon örülnék neki:) 2009 09 29 még a születési dátum is tettszene nagyon:)
2009. szept. 28. 18:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Hidegfront?-én frontérzékeny vok :)

Azért voltam ma olyan fáradt,h du aludnom kellett 2órát!

Az a rossz,h a babám is megérzi és ilyenkor sokat mozog!

2009. szept. 28. 18:20
 2/28 anonim ***** válasza:

Várom! Ma alig tudtam kikelni az ágyból, mert úgy éreztem egy hatalmas ólom a testem.

Én örülnék, ha megszületne holnap! :)

2009. szept. 28. 18:29
 3/28 anonim ***** válasza:
sziasztok én is várom,hogy megszülessen a babám de sztem azt ö dönti el mikor akar jönni és nem nagyon van köze a fronthoz vagy az egyébb praktikákhoz.Sajnos:(üdv 38h km
2009. szept. 28. 18:31
 4/28 anonim ***** válasza:

NAgy meglepetés lenne az biztos, de nem bánnánk, Én is 09 29-én születttem, csak 81 ben. Ráadásul apukám névnapján. Lenne nagy meglepi. Amúgy én is elég érzékeny vagyok a frontokra, egész nap fájt ma a derekam.

38+4 hetes kismami

2009. szept. 28. 18:40
 5/28 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon hiszek benne, de annyian írták már itt is, hogy front volt amikor szültek, és tele volt a szülőszoba. Mindenesetre én nem ellenkeznék:)
2009. szept. 28. 18:46
 6/28 anonim ***** válasza:
Holnap gyenge hidegfront éri el térségünket, az erős hidegfront pénteken érkezik.
2009. szept. 28. 19:49
 7/28 A kérdező kommentje:
Na hurrá, akkor 2 hidegfront 1 héten belül:)
2009. szept. 28. 20:53
 8/28 anonim ***** válasza:
Én 5 napja hordom túl, elvileg ma jött a front, de még itt ülök a gép előtt. Nem sok hajlandóságot látok arra hogy ma szülök. De hátha
2009. szept. 29. 10:34
 9/28 anonim ***** válasza:

Én meg aggódom egy kicsit,mert én még csak 37 hetes vagyok,de egyre jobban érzem a jóslókat.Mi lesz ha ennyivel hamarabb születik?Ne értsetek félre nagyon szeretnénk már látni,de nem korai?Kisfiú lesz.Két hidegfront,ráadásul én is érzékeny vagyok rá.

Remélem nem néztek hülyének.

2009. szept. 29. 11:07
 10/28 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, 37 hetesen már kész kis emberke, semmi baja nem lenne, ha most megszületne. Joslókon kívül mást is érzel? Kíváncsi vagyok, mi lesz veled, péntekre tényleg erősebb front jön:)
2009. szept. 29. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!