Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más kismama is várja a holnapi...

Más kismama is várja a holnapi hidegfrontot?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, beindul-e valakinek a szülés a front hatására, én nagyon örülnék neki:) 2009 09 29 még a születési dátum is tettszene nagyon:)
2009. szept. 28. 18:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Szia!Nos a pocakom időnként keményedik,a pici ma szinte alig mozog ahhoz képest,hogy mennyit szokott.Furcsa menstruáció szerű érzésem van néha,de az sem rendszeres.Aztán meg olyan mintha ki akarna esni,nagyon nyom ott belül,lehet hogy a méhszájat.Bár én nem látom hogy annyira lent lenne a pocakom,de tény hogy lejjebb van.Azt mondják,hogy az arcomon és a számon már látszik,csak azt nem tudom,mi!Érzékenyebb vagyok,könnyen el tudnám sírni magam, álmosnak érzem magam(de ez szerintem csak a front),meg izgatott vagyok,vagy mi.Azt hiszem mindent leírtam.Szerinted?

Köszönöm a választ! 37 hetes kismama

2009. szept. 29. 14:26
 12/28 A kérdező kommentje:
Ma én is valahogy úgy érzem magam mint te, semmi sem jó már:( Nem tudom, hogy a front miatt van-*e, vagy esetleg készülődnek kifele a babáink....Nekem is nagyon feszíti már lent a hasam, de ez már egy ideje így megy, és nem valami aktív az én babám sem ma. Viszont ma ment a hasam és akezeim is bedagadtak, hétvégén a lábam kezdett dagadni. Én már minden jelre azt hiszem, hogy na ez lesz az, aztán mégsem. Kíváncsi leszek, meddig húzzuk még így:) Még az éjszaka hátravan, na és pénteken is jön a front. Remélem azért a kórházi cuccod, bevan készítve:) Majd ír, hogy alakulsz:)
2009. szept. 29. 15:49
 13/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én ma egész nap szenvedtem. Nem tudok mit kezdeni magammal. Semmihez semmi kedvem. Tegnap előtt azt hittem megyünk szülni, aztán tegnap olyan voltam, mint akit kicseréltek. Mintha nem is a 38. hét végét taposnám. Energikus, jó kedvű...stb. Oké, a lábam vizesedik, ma is az, de csak az egyik, a pocakom nekem is lejjebb van, de nekem is azt mondják, hogy "áhh még nincs lent eléggé", de a védőnőm szerint nem is fog lejjebb menni, úgyhogy erről ennyit! Alkat kérdése, szerintem az enyém is eléggé lent van. A Picúrkám be van lassulva, szerintem már olyan pici neki a hely, hogy kedve se nagyon van már fészkelődni túl sokat. Ha meg mozdul, akkor inkább lefelé nyomkodja magát, vagy ringatózik.

Valamelyikőtök írta a véletleneket, én 6-ára (4d szerint), vagy 8-ára (kórházi mérés) vagyok kiírva. Na most én 5-én születtem, én is 23 leszek és anyum is 23 évesen szült engem. Ugyanolyan tünetei (panaszai: vizesedés, derékfájás, szétrepedt a pocakja...) voltak, mint nekem. Vicces, mikor beszélgetünk erről.:)

Remélem még hétvége előtt megszületik a Pici, vagy hétvége után, mert a fogadott dokim nem tudna jönni most hétvégén.:S

Izgulok már nagyon! Gondolom Ti is. Mindenem össze van pakolva, a párom folyamatosan hívogat, hogy jól vagyunk e. Úgyhogy rendesen közeledik az idő!

Bocsi, de ki kellett írni magamból.:):$

Sok sikert, egészséget és könnyű szülést Nektek!

2009. szept. 29. 16:50
 14/28 anonim ***** válasza:
sziasztok,én is válaszoltam már hát....most mit mondjak vasárnap óta enyhe majd erösebb beszúrásaim vannak tegnap voltunk dokinál és közölte egy ujjnyira kinyiltunk, ma a védönö azzal fogadott h huhh mennyire látszik már h órák kérdése az egész.Tegnap óta mikor megvizsgált a dokim egyre nagyobb nyomást érzek a hüvelyemben és fáj a derekam éjszaka alig tudtam megfrdulni vagy felkelni szal remélem nállunk is lessz valami mert már nagyon szeretném megcsókolgatni a pici hercegem.Ti hogy vagytok???Könnyü szülést nektek!38 h kismami
2009. szept. 30. 13:52
 15/28 A kérdező kommentje:
Szia! A derékfájás az jó jel, lehet hamarosan a kezedben tartod a babát. Már rajtam is az összes létező tünet kijött, de még egyben vagyunk:) Bedagadt a bokám, sőt már a kezem is, már volt hasmenésem, derékfájásom is szombaton, de estére elmúlt:) Joslóim is egyre erősebbek, baba is mintha kevesebbet mozogna, ma az nst-n is feléig aludt, szóval már én sem tudom. Már szörnyű ez a várakozás a végén, de már hátha tényleg csak napok vannak hátra. Bízzunk a pénteki hidegfrontban, azt mondják az erősebb lesz, mint a tegnapi volt....:)
2009. szept. 30. 17:09
 16/28 anonim ***** válasza:
sziasztok,én is írtam már, a 37 hetes kismam vagyok,tegnap a doki azt mondta hogy még bizutosan nem szülünk,teljesen zárt vagyok,és a feje még nincs lent!szóval én még odébb vagyok a dologtól front ide vagy oda.... pedig azt hittem hogy hamarosan meglátom a kisfiamat,egy kicsit csalódott vagyok,na és egyre türelmetlenebb!Szurkolok nektek,könnyű szülést!!! majd azért írjatok,hogy tudjam mi van veletek!!
2009. okt. 1. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na, itt a várva várt péntek. De a hidegfront is???

Én nem érzem, hogy lenne valami változás, bár voltam NST-n és jelzett fájásokat.(eddig még nem volt ilyen):D

Ki hogy van? lesz ma baba?

2009. okt. 2. 12:49
 18/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen azt mondják ma front van, hát én elég nyomi vagyok, meg elég borongós is az idő felénk, a levegő is jól lehült. De idáig még semmi:) Tegnap volt egy jó erős joslóm, erősebb mint idáig, azt hittem ez már igazi görcs lesz, de nem folytatódott, pedig ez most tényleg jó erős volt. Én majd hétfőn megyek nst-re, és dokim is meg fog vizsgálni, kíváncsi leszek mi lesz. Habár jobb lenne addigra megszülni:) Amúgy keddre is frontot mondanak:) De úgy látom a mi babáink ezt nem nagyon érzékelik:) Kitartás csajok!!!
2009. okt. 2. 13:24
 19/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Még nekem sincs semmi különös, csak nyomott vagyok. Fekszem szinte egész nap, mert a combom fáj. A Picúrkám egy ideje be van élénkülve, majd kirúgja az oldalam, de kijönni nem akar. Tegnap voltam 39 hetes, voltunk NST-n és hazafelé már nagyon nem bírtam menni se, meg itthon is voltak jóslóim...de aztán vége lett. Már nehezen bírom, jó különösebben nincs bajom, csak érzem, hogy a Picikémnek se olyan kellemes ez az egész bent lét. Nagyon várom már, meg izgulok is. Hétfőn nekem is NST lesz. Kíváncsi leszek. Majd írjatok, hogy mi újság!

Kitartás!

Sziasztok

2009. okt. 2. 17:51
 20/28 A kérdező kommentje:
Szia! Egyben vagy még? Nst milyen lett? Én is tegnap voltam, felét átaludta, szokás szerint, de teljesen jó volt, fájásokat még nem mutatott, holnap megyek megint. Kíváncsi vagyok meddig húzom, mert ugye ez az utolsó hét, már tényleg bármikor jöhet, kezd izgalmassá válni a dolog...:)
2009. okt. 6. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!