A holnapi hidegfront beindíthatja a szülést? Én még várnék, csak 34 hetes vagyok és már elment a nyákdugóm, hasam is leszállt. Mennyire befolyásolhat ilyenkor a hidegfront?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 22:02
1/22 anonim válasza:
nagyon befolyásolja!! Ilyenkor megrtelnek a szülészetek is, volt júliusban egy hidegfront és a szent imrében péntek délutántól vasárnap estig 34 szültek meg!!!
2/22 anonim válasza:
Hat ha lement a hasad es elment a nyakdugo szerintem biza kicsit elszamoltak teged!
Hany kilo most a picur?
3/22 anonim válasza:
Mikor elment nyákdugód felkerested a dokidat?
Mert nem ártana a babát megnézni akkor.
Nyákdugó nélkül max 1-2 hétig húzhatod,és nagyobb a fertőzés veszélye is.
4/22 A kérdező kommentje:
Kedden voltam dokimnál, 2400 grammra saccolta a gép. Azt mondta szép nagy baba, de nagyon lent van, jó lenne még 2 hétig húzni, utána már nem tartja vissza. Akkor még zárt voltam. Erre másnap délelőtt elment a nyákdugóm. Magnerot-ot kell szednem, ami úgy érzem elég jó, azóta nincsenek kis görcseim se. Dokim azt mondta bizakodjunk a 2 hétben. Hát nem tudom... Néha úgy érzem még húzom egy darabig, néha meg azt hogy mindjárt megindul a szülés. De ettől a hidegfronttól parázok nagyon.
2009. aug. 29. 08:02
5/22 A kérdező kommentje:
Ja és persze szigorúan kíméletes üzemmódra kell kapcsolnom magam. Be is tartom, szegény sógórnőm csinál mindent helyettem, minden nap jön, mos vasal takarít, hát nem jó érzés azt nézni, hogy más csinál helyettem mindent, én meg csak fekszek. De hátha így tovább húzom:)
2009. aug. 29. 08:05
6/22 anonim válasza:
Ne aggódj, próbálj meg magadra és a babára figyelni. Örülj neki, hogy van aki segít, ilyenkor derül ki, hogy ki a jó barátnő, vagy ez esetben rokon. Bárcsak nekem is lenne ilyen segítségem!! Amúgy akkor sincs tragédia, ha a front hatására megszültök, de valóban jobb lenne még ha bent maradna! Biztos hogy egészséges babátok lesz!!!
Minden jót, és könnyű szülést, ha mégis menni kellene!!
36 hetes km
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy:) Neked is könnyű szülést és sok egészséget!!
2009. aug. 29. 13:15
9/22 A kérdező kommentje:
Még egyben vagyunk:) Éjszaka megijedtem, mert jöttek a fájások 10-15 percenként, rendszertelenül, de aztán elmúltak. Viszont hasam iszonyúan feszül, és éjszaka ahogy mozgolódott a picur, az már szinte fájt. Nagyon lent mozgolodott, egészen a szeméremdombom körül dugta ki valamijét, gondolom a kezecskéjét. Éreztem ahogy forgatja. Mondtam is a páromnak, ha az a keze, akkor hol a feje?:) Jó lenne még húzni pár napig, de úgy érzem már nem sok van....
2009. aug. 30. 10:48
10/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ne izgulj, én is hasonlóan éreztem magam a fájásokon kívül és folyamatosan keményedtem még a MgB6 sem segített rajtam. Pedig még én csak 30+4 hetes vagyok. Úgyhogy kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!