Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A holnapi hidegfront beindítha...

A holnapi hidegfront beindíthatja a szülést? Én még várnék, csak 34 hetes vagyok és már elment a nyákdugóm, hasam is leszállt. Mennyire befolyásolhat ilyenkor a hidegfront?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 22:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi:) Próbálok kitartani, de ez már nem csak rajtam múlik:) Te is próbálj sokat pihenni, mert neked is elég korán jönne! Viszont a magnézium ma nekem se nagyon segített, igaz ma már nem feküdtem egész nap, főztem, kicsit pakolásztam, persze csigalassúságban, mint egy 80 éves, tiszta röhely:)
2009. aug. 30. 20:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia. Egyik kérdésedre már válaszoltam, szintén egy idős terhes vagyok veled. Csak érdeklőnék hogy mi újság? Írtam ki egy kérdést, de azért jelzem hogy most péntekre erős hidegfrontot mondanak és teliholdat. A múltkori elvileg csak gyenge hidegfront volt. Ahogy néztem az előrejelzést, kb 10 fokot fog most hűlni a levegő.

Ha még egyben vagytok szukolok hogy átvészeljük ezt a hétvégét, jó lenne még 1-2 hétig minimum egyben lenni.

Azért könnyű szülést kívánok, hátha...

35 hetes kismami

2009. szept. 2. 14:39
 13/22 A kérdező kommentje:

Szia! Még egyben vagyunk:) Tegnap voltam dokimnál, mégcsak 1 ujjnyira vagyok nyitva, viszont már annyira lent van a hasam, hogy már menni is kínkeservesen tudok. A hidegfronttól tartok kicsit, igaz én már ma is érzek valamit, ma valahogy semmi se jó, közérzetem is szar, feszült vagyok, hasam is fájdogál. Próbálok feküdni, de már úgyse jó:(

Kiváncsi vagyok mi lesz, azért jó lenne még egyben maradni egy darabig:)

2009. szept. 2. 15:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Örülök hogy írtál. Én is így érzem ma magam ahogy Te. Majd írsz hogy mi lett a front következménye (egyben maradtatok-e vagy nem)?

Bízzunk a legjobbakban, de ahogy olvastam, ilyenkor már komoly baj nem lehet.

Én is tartok egy kicsit a hétvégétől.

Kitartás :)

2009. szept. 2. 17:28
 15/22 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, egyben maradunk mi is és ti is! Vagy legalábbis reménykedjünk:) Én már nem is nagyon gondolok rá, nem aggódok folyton ez miatt, és jobb is így mert egész megnyugodtam. Ha jönni akar, jöjjön, várjuk szeretettel:) Úgyse tudunk ellene mit tenni.

Majd jelentkezz te is hogy vészelted át:)

2009. szept. 2. 18:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Hogy vagy? Mi átvészeltük a hidegfrontot, még egyben vagyunk:) Ma megyek dokimhoz, kiváncsi vagyok mit mondd majd. Minden nap többször van joslóm, derekam is fájdogál, de kezdem úgy érezni, még kihúzzuk egy darabig, igaz mindenki azt mondja, napról-napra lentebb van a hasam. Mindenesetre minden készen áll, csomagom összepakolva, babaszoba teljesen kész, ruhák is kivasalva, már csak várunk a nagy napra:) Veled is minden rendben ugye???
2009. szept. 8. 08:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsó vagyok. Szerencsére minden rendben. :) Örülök hogy még egyben vagytok! Mi volt a dokinál?

Mostanában kevesebb a jóslóm és a keményedésem, mint eddig. Így szerintem a végéig kihúzzuk.

Várom hogy írj, mesélj, mit mondott a dokid!

Szia! Ani :)

2009. szept. 8. 18:04
 18/22 A kérdező kommentje:
Szia! Voltam dokinál, 2500 gramm, minden ok vele, de én most kezdtem el aggódni, mert mult héten is 2500 grammra saccolta. Azt mondta ez nem gond, mert nem pontosak ezek a méretek, de én akkor is tiszta ideg vagyok. Holnap bejelentkezek 4D-re, hogy megnyugodjak. Jövő héten már nst-re kell mennem, dokimhoz már nem, csak a 38 hetes uh lesz majd. Azt mondta jó lenne 38. hétig kihúzni, de ha most megszülnék, már akkor se lenne semmi gond, mert a súlya már elérte a 2500 grammot, és no para. Hát könnyű ezt mondani, nálam csak most kezdődik a para. Héten még remélem kapok időpontot 4D-re, ott legalább 1 óráig néznek, és mindenét tetőtöl talpig lemérik. Hátha megnyugszom:) Hát ennyi nagyvonalakban....
2009. szept. 8. 18:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne aggódj a súlya miatt. Ezek tényleg nem pontosak. De a 4D-n úgyis megnyugtatnak. De igaza van, ha már most megszületne akkor sem lenne semmi baja. Nőni meg idekint is tud :) Tényleg ne aggódj!

Kíváncsi leszek meddig húzzátok egyben! Majd írsz ha van valami?

Kitartás! :)

Ani

2009. szept. 9. 08:50
 20/22 A kérdező kommentje:

Persze, majd jelentkezem, pénteken délelőtt megyünk 4D-re, az az 1 hely ahol tényleg megtudnak nyugtatni, és én is tisztán látok mindent. Majd megírom mi volt.

Vigyázzatok magatokra!!

Andy:)

2009. szept. 9. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!