Más kismama is várja a holnapi hidegfrontot?
Szívből gartulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!
(14-re voltam kiírva, még mindig egyben vagyok:D)
Sziasztok!Mi is túl vagyunk rajta,én voltam,aki először 37 hetesként írtam.Mi október 15-én szültünk 3:55 kor hajnalban megszületett Benjámin kisfiunk 3050 grammal és egészségesen.Mindenkinek olyan könnyű és gyors szülést kívánok,mint az enyém volt!Hétfőn jöttünk haza és azóta már majdnem eltele egy hét,hihetetlenül telik az idő.Nektek nem?
Jó egészséget és babázást mindenkinek!
12:49 vagyok!
Mi is túl vagyunk rajta, tegnap jöttünk haza!
Október 22-én, 15:27 perckor megszületett Zsombor fiunk,
4350 g-al és 57 cm-el.
Nehéz volt, mert 14 órán át vajúdtam fájdalomcsillapítás nélkül, ebből 6-ot oxitocinnal, aztán végül császár lett, de nagyon megérte!!!!! Imádom!!!!!
Gratulálok az előttem írónak is!
Sziasztok!Benjámin anyukája vagyok,már mi is elmúltunk 2 hetesek,ő okt.15-én született.Nekem szupergyors szülésem volt 2és fél óra alatt ki is bújt.Tejem nincs elég,nagyon kevés van,már a kórházban is pótolni kellett! :-(
Pedig nagyon próbálkozunk még mindig és nem nő a mennyiség,de legalább minden nap kap még anyatajcsit.Az éjszaka kezd beállni,kétszer kel és vissza is alszik,nekünk nappal nézelődik többet.Nekem is hasfájós,de kap Infacolt és úgy tűnik használ!Sokat csuklik, és anagyon szeret pancsolni.Ami a mi alvásunkat illeti,már kezdünk leszokni róla,mi sem alszunk sokat,hajnalban én is majd elalszok etetés közben,de erre számítottam.HIhetetlen hogy itt van velünk!Fantasztikus!Amúgy nagyon jó baba,imádjuk mi is!Jó egészséget mindenkinek és írjatok hogy mi van veletek!
Benjámin anyukája,Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!