A holnapi nagy hidegfront segít elindulni a bébiknek?
Lehet, hogy hülyének néztek, 38+5 hetes vagyok, de én már nagyon szeretném ha kibújna a kislányom.
Főleg, mert apukája is itthon lesz, és nem kell aggódni, hogy vidékről hazaér-e hétközben, vagy éjjel...
Olyan jó lenne:)
Szia,
én is 38 hetes vagyok és szintén nagyon türelmetlen már:)
Mi nagyon bízunk a hétvégében, egyrészt a hidegfront, másrészt a telihold miatt! Állítólag ezek segítenek:) Na majd meglátjuk.:)
Drukkolok Nektek!
Sziasztok! Én 39 hetes leszek szombaton és már tegnap óta megy el a nyákdugóm ugyhogy bizom benne én is,hogy beindul mostmár:)!
Vannak már jóslófájásaim is!
Nektek vannak már?
Hogy vagytok?
Sziasztok, nekem se sieti el a kislányom, szerintem mi kihúzzuk pünkösdig, de egyébként hétvégén új hold lesz, nem teli:)
Könnyű szülést mindenkinek!
38+4 kismama
38 hetes vagyok én is és a frontra és teliholdra számít a férjem nálunk. Mondtam is neki, hogy mehet előre foglalni a helyet, majd megyünk mi is, amikor elindul a gyerek :-)
Viccen kívül: van erre szerintetek tapasztalat? Frontról én is hallottam, de a teliholdról még nem.
Ennyit a frontról!:( Egész éjjel esett, óriási vihar volt áramszünettel, széllel, de semmi!
Marad a várakozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!