Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nekem császárral született a...

Nekem császárral született a babám. Vajon miért nem tudom azt mondani hogy szültem, hanem azt hogy mütöttek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 22:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
93%
Utolsónál a pont!!!! Nekem is sürgősségi császárom volt több mint 20 óra(!) vajúdás és 4 ujjnyi kitágulás után. Hosszú miért lett végül is császár, de belőlem nem csak úgy kikapták a babát! Én szültem, nem vagyok én holmi Rubint Rékuci aki az alakja meg minden más hülyesége miatt választotta a műtétet! na őt műtötték nekem meg segítettek, hogy be tudjon fejeződni a szülésem. Segítettek, de nem csinálták helyettem. Ott voltam, akartam, kínlódtam.
2012. aug. 12. 22:24
 32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó kivánságokat én is mindenkinek hasonlo kat kivánok. már jobb a helyzet. és most már nyugodtabb is vagyok
2012. aug. 13. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!