Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg tudja mondani a doki,...

Meg tudja mondani a doki, hogy hogyan fogok szülni? ( simán, vagy császárral)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 31 hetes kismami vagyok. meg szokták saccolni a baba méreteiből, és az én adottságaim alapján, hogy milyen szülésem lesz?
2011. jún. 3. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha minden rendben van veled meg a babával is a terhesség alatt akkor természetes szüléssel számolnak.De mivel az csak a szülésnél derül ki mennyire tudsz tágulni és ha nem tágulsz rendesen vagy esetleg valami miatt gyorsabban kell megszületnie a babának akkor még ha előtte minden rendben is volt császármetszést fognak alkalmazni.Teljesen biztosat csak a szüléskor lehet mondani!Ismerek olyat aki nagyon vékonyan nagy babát szült könnyedén természetesen és olyat is aki megtermett nő létére császárral szült mert nem tágult annyira,hogy a baba ki tudjon bújni belőle!

Üdv:37 hetes kismama

2011. jún. 3. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem.Az ilyenkor saccolt méret,annyira körülbelüli,hogy arra nem lehet alapozni.Kevés kivételtől eltekintve természetes szülésre készülnek,aztán legtöbbször menet közben derül ki,ha másképp lesz.

Én törékeny vagyok,nagynak mérték a babát,mégis csak félúton derült ki,hogy császározni kell.

Ja,és nem a mérete miatt:)

2011. jún. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!