Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Toxémiával csak császárral...

Toxémiával csak császárral lehet szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Toxémiés vagyok. Nem túl magas, inkább ingadozó a vérnyomás ( 140-160 között) enyhén dagad a bokám, fehérje 3+.

Kórházban vagyok (37 hetesen)2 napja. Mindenki császárral riogat, de én természetes úton szeretnék szülni!

Első baba!

Szerintetek van esélyem a norm. szülésre?

Aki toxémiás volt, hogy alakult a szülése?

Kérlek írjatok, mert félek!!!!

2010. nov. 19. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:

2 terhességből 2x voltam toxémiás! :S Az elsőt sűrgősségi császárral kellett befejezni a 36.héten,190/100 volt a vérnyomásom.

a 2. terhességemnél már enyhébb volt,és a 38.hétig tudtuk húzni,de szintén császár,mert már 170 alá nem ment a vérnyomásom,rossz volt a vese és májműködésem is...nem mert a dokim kockáztatni.

Sok szerencsét,és jó egészséget Nektek!!!!!

2010. nov. 19. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ!

Sajnálom, hogy Neked is kijutott belőle :(

2010. nov. 19. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm is toxémiás lett, de ő természetes úton szült. Hasonló értékei voltak, mint neked. Tehát a válaszom: nem feltétlenül
2010. nov. 19. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is toxémiás voltam, nagyjából olyan értékekkel, mint te és nem volt kérdés a császár. Kezdtek romlani az értékeim, 38 hétbe léptem, a méhszájam meg betonbiztos volt. Az orvosom nem akart kockáztatni.

Nem riogatni akarlak, egyáltalán nem, de ne érdekeljen a szülés, én ismerek olyan lányt, aki elvesztette így a kisfiát, őt nem volt idő császározni, megszült, de a baba oxigénhiányos lett. Majd a következőt megszülheted! Ismerek olyan lányt is, aki az elsővel toxémiás volt és császározták, aztán a másodikat simán megszülte.

2010. nov. 20. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is toxémiás voltam ,és programozott császárom volt !
2010. nov. 20. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Természetesen nem számít, hogy milyen szülés lesz, csak a Kisbabámnak ne legyen semmi baja! Ha Neki az a jó, hogy császárral születik, akkor inkább legyen császár! Az orvosra bízom teljes mértékben!

Persze bízom abban, hogy mégis minden rendben lesz és megpróbálhatom, de egyre inkább azt érzem,, hogy inkább császár, de minnél előbb...

2010. nov. 20. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is toxémiás voltam, 36 hetesen két hétig kórházba voltam. Nem kellett megcsászározni, természetes úton szültem, 40+1 hetesen és semmi gond nem volt. Valószínűleg folyamatosan nézni fognak ctg-vel, de egyáltalán nem biztos, hogy megcsászároznak. Könnyű szülést.
2010. nov. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!