38 hetesen 97-es BPD. Hasonló méretekkel mekkora fejkörfogattal született a babátok? Meg tudtátok rendesen szülni, vagy császárral?
36 hetesen 100-as BPD-t mértek :)
én is nagyon féltem, de engem végül meg kellett császározni, de nem a baba súlya, fejmérete miatt
38-as fejkörfogattal született
egy ismerősöm simán, természetes úton szülte a babáját, neki 37-es volt a feje
Nekem 38 hetesen 94 mm volt a bpd. 40 hétre született 36-os fejkörfogattal, és császárral. :( De én nem tágultam, így esélyem sem volt arra, hogy megszüljem. Ez viszont genetika, nekem ilyenek a szöveteim. Amúgy simán meg lehet szülni a "nagyobb" fejű babákat is. Biztos, hogy menni fog!
Amúgy az én babámra is azt mondták nagyfejű, pedig olyan kis apró volt. :)
Szia!kisfiamnak szülés elötti napon mértek 99 mm-es BPD-t.Másnap megszületett 37 cm-es fejkörfogattal,4100 grammal,simán,3 óra alatt.
Pedig én nem vagyok valami nagydarab a 163 cm-mel és 68 kg-mal,amivel mentem szülni.
Viszont 3-ik baba,biztos ez is számitott.
Nekem mindkét gyereknek 94-es BPD-t mértek szülés előtt 3 héttel és mind a kettő 36-os fekörfogattal született, simán.
1. 4,4 kg 57 cm fiú
2. 3,95 kg 56 cm lány
A két szülésnél (9 év különbséggel) szakadtam belül rendesen, volt mit varrni az orvosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!