37 hetesen 97 a BPD-ma mérték. Hasonló méretekkel mekkora babátok született, és a kiíráshoz képest mikor? Jó magasak vagyunk mind a ketten, apukának szép nagy feje van. (nekem sem kicsi)
36 hetesen 100-ast mértek :)
a kiírt napon született 4060 grammal, 38-as fejjel, császárral, jó nagy buksija lett, de gyönyörű, szabályos :))
2. vagyok
ezt így nem lehet megmondani, hogy pontosan hány hetes/napos vagy, mert nekem akkora feje volt, hogy a táblázatokhoz képest 4 héttel nagyobb volt a koránál, (de én tudtam a fogantatás napját)
egyébként nekem a 4D-n a gép azt dobta ki a koponyához, hogy abnormal, de nem lett semmi gond hála istennek
Nekem mind kettőnek "csak" 94-es volt a BPD-je születésük előtt 3 héttel.
Fiamnak a 37+6-on volt 94-es (súly:3600gr), ő 40+6-on született 4,4 kilóval, 57 centivel és 36-os fejkörfogattal
Lányom szintén 36-os fejjel született (3950 gram és 56 cm)
Párom 193 cm, én 170.
37 hetesen 97 bpd-t mértek, 3200 gr-ot tippeltek.
40 hetesen 95 bpd volt (nem tudom, miért lett kisebb), 3600 gr tipp.
41 hetesen született 3800 gr.
Én is magas vagyok, mondjuk a fejem nem nagy. Vagy nem tudom, mit értesz nagy fej alatt :)
Itt kiszámolhatod.
Bár maga a szám nem jelent semmi. A számok alapján az én kisfiam súlya is bőven 4 kg felett kellett volna lennie,erre 41.héten született 3600-zal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!