Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nekem császárral született a...

Nekem császárral született a babám. Vajon miért nem tudom azt mondani hogy szültem, hanem azt hogy mütöttek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 22:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%

Mert valójában műtöttek, és nem szültél (természetes úton).

Nem kell ebből ekkora történetet csinálni...

Két gyerekem van, az első természetes úton, a második császárral. Utóbbi inkább műtét volt, ahogy utána éreztem magam, a lábadozás időszaka, a kórházi ellátás....

Ennek ellenére mindkettőt ugyanúgy szeretem, ugyanúgy az anyja vagyok, és ugyanúgy csimpaszkodnak az ölembe. :)

Semmit nem jelent az anyaság szempontjából.

2012. aug. 10. 22:50
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt úgy oldottam meg, hogy nem azt mondom, hogy szültem, hanem azt, hogy amikor a fiam született. :) Mert Ő azért született.

Én meg azt nem bírnám soha mondani, hogy műtöttek. Engem az epehólyagommal műtöttek, amikor kivették. De a gyermekem megszületett, nem kiműtötték!!

2012. aug. 10. 23:01
 3/32 anonim ***** válasza:
33%
en azt mondom, hogy szültem. En nem akartam termeszetes uton szülni, lehet ezert nem okozott ekkora traumat a csaszar.
2012. aug. 10. 23:15
 4/32 anonim ***** válasza:
91%
Én vajúdtam ismeg voltak tolofájások is mégis császár lett belöle
2012. aug. 11. 06:32
 5/32 anonim ***** válasza:
74%

Hát 4-es jobb lett volna meg sem szólalnod, mert süt rólad a butaság, valamint a nagyképűség! Nem csak programozott császármetszés van, tehát van aki vajúdik a műtét előtt, mint pl. én 16 óráig, csak épp a tágulás maradt el, így toltak a műtőbe, hogy császármetszéssel megszülessen a kislányom.

Kedves kérdező én sem tudtam azt mondani 11 hónapja, hogy szültem, azt mondtam én is mindig, hogy megszületett a kislányom.

2012. aug. 11. 06:37
 6/32 anonim ***** válasza:
82%
4-es, tenyleg nagyon buta vagy. En 4 orat vajudtam, közben össze-vissza kellett forognom, mert minden pozicioban leesett/elment a babam szivhangja. Nem erzem magam többnek annal a csaszarosnal, aki nem vajudott. 3-as voltam
2012. aug. 11. 07:18
 7/32 anonim ***** válasza:
77%

Úristen 4-es!

Vegyél át egy díjat, mi meg majd szégyenszemre elsunnyogunk!

Egyébként én is császáros voltam és valahogy nekem sem jön a számra,hogy szültem.

Na nem mintha ez zavarna. Sosem érdekelt,hogy hogy csak egészségben jöjjön világra!

2012. aug. 11. 08:07
 8/32 anonim ***** válasza:
72%
ha leírnám most a 4-esről amit gondolok ki tiltanának az oldalról....huh eléggé felhúzott, primitív senkiházi. azt hiszi más nem úgy állt hozzá ,hogy hüvelyi úton akar szülni???? Nagyra lehetsz magaddal, korlátolt vagy. Az én gyerekemnek azért mert császárral született akkor is az a szülinapja!!!!
2012. aug. 11. 09:16
 9/32 sumergo ***** válasza:
68%

Gratulálok kedves 4. hozzászóló! Akkor is ragaszkodtál volna a természetes szüléshez, és vajúdáshoz, ha lepényleválás miatt vérzel, és sürgős császárt mondják az orvosok, kapkodnak körülötted, hogy időben a műtőbe érj, nehogy a babának baja essék???? A kislányom bizony így SZÜLETETT. És nem bánom, mert egészséges lett. Nem így terveztem. Attól, hogy máshogy szültél, nem vagy hős, mit ahogy én sem, mert túléltem a császár utáni napokat.

Legközelebb gondolkozz (ha van mivel) mielőtt megszólalsz!

2012. aug. 11. 09:34
 10/32 anonim ***** válasza:
70%

Csajok! Nem veszitek észre, hogy a 4. csak troll??? NE foglalkozzatok vele.

Én is császárral SZÜLTEM, és így is gondolom. Nem vagyok kevesebb ettől. És a szülésnek két formája van. Hüvelyi úton történő szülés ill császár metszés!

2012. aug. 11. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!