Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nekem császárral született a...

Nekem császárral született a babám. Vajon miért nem tudom azt mondani hogy szültem, hanem azt hogy mütöttek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 22:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%
Kedves utolsó.Lehet te igy gondolod,de a sürgősségi császár meg az,hogy valki direkt kéri nem igazàn ugyan az mál hüvelyi szülés.Nagyon nem szeretnék senkit megbánani!Èn semmi féleképpen nem szerettem volna csàszárt,pedig 3 babám van .De persze ha valami komplikáció lép fel akkor azonnal.De az,hogy a csàszár nem pedig szülés,hamem egy komoly hasi műtét.Mivel fölkell vàgni a hasat
2012. aug. 11. 14:42
 12/32 anonim ***** válasza:
54%
Hat en lesz@rom ki mit gondol, en akkor is szültem.
2012. aug. 11. 16:10
 13/32 anonim ***** válasza:
78%
Kit szidtok ennyire? Milyen 4 és válaszoló? Csak én nem értem?:-):-)
2012. aug. 11. 17:39
 14/32 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos én sem láttam a kommentjét, mert törölték :(

Egyébként mond azt, hogy megszületett! Vagy, hogy császárod volt! Jobban hangzik valójában, mint a műtöttek :)

2012. aug. 11. 17:49
 15/32 anonim ***** válasza:
63%

Azt hiszem engem szidnak a "kedves" válaszolók...

Nem értem mi ekkora gond ezzel, ha valaki nem azt mondja, hogy szült (amikor nem is szült), hanem mondjuk világrajött a babája, vagy császározták. Teljesen megértem a kérdezőt, hogy nem tudja kimondani, hiszen én sem tudnám.

Természetesen más helyzet, ha meg KELL valakit császározni, nincs gond a műtéttel, ha kell és oka van, orvosilag, DE attól még nem mondanám ki, hogy szültem.

Nekem azokkal van a gondom, akik félnek a hüvelyi úton történő szülés fájdalmaitól és a műtétet választják, a dokit lefizetve és programozott császárt kérnek.. Én úgy gondolom, hogy aki babát vállalt, az tapasztalja meg milyen érzés valóban szülni és ha túl van rajta, olyan büszkeséget, elégettséget, önbizalmat, boldogságot és eufóriát tapasztal majd, hogy az leírhatatlan. Főleg, ha az apuka is ott van, ahogy nálunk volt és csodás látni, ahogy pityereg a kicsi láttán és azon, hogy a Felesége milyen erős volt és milyen büszke Rá... Aki ezt ki akarja hagyni, az hagyja ki... Szerintem nincs az a pénz, amiért (ok nélkül) hagytam volna, hogy császározzanak. (hozzáteszem tudom, hogy vannak, akik előtte vajúdnak, meg próbálnak hüvelyi úton szülni, de nem lehet, vagy gond lesz, az más, mint aki eleve azt szeretné, de én nagyon féltem is attól, hogy műtétre kerül sor, de végül alaptalanul. :)) Szóval lehet lepontozni és szidni az embert, azért mert más a véleménye, de azért ez a nagy felháborodás általában akkor van, ha titkon egyetértenek azzal, akit szidnak... :))

2012. aug. 11. 20:18
 16/32 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó.Teljesen eggyetértek veled:)
2012. aug. 11. 20:58
 17/32 anonim ***** válasza:
48%

Én is tökéletesen egyetértek veled. És akik felháborodva mocskolódtak csak sajnálatra méltók.Beletaláltál ?

Mint szakmabeli, úgy vártuk a lányommal a babát, hogy megszüli természetes úton, minden külső beavatkozás nélkül. Sajnos a baba nem fordult be és félve a komplikációktól megcsászározták. Kitekerik a mondataidat, pedig én is azt vallom, hogy aki csak divatból vagy félelemből programozott császárt kér az nem szül.!!! Abból kiveszik a gyerekét és még arra sem képes ha már vállal egy babát, hogy megadja annak az első útjának a méltó módját. Egyre több tudományos munka bizonyítja a szülés folyamata egy életre fontos "kódolást" ad anyának és gyermekének. És a gyengébbek kedvéért nem a sürgősségi császárokról beszélünk.!!!! Nem azokról akik kényszerből kerülnek egy nagy hasi műtétre.

2012. aug. 11. 22:30
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt sima szulesem, volt surgosegi csaszarom, es volt programozott csaszarom is, ugyhogy tudok velemenyt nyilvanitani:)

amikor siman termeszetes uton szultem igen akkor TENYLEG SZULTEM!! mikor volt as surgosegi csaszarom,felig szultem,mert 8 orat vajudtam 8 centire kitagultam,a magzatvizem elfolyt,csak sajnos a fiam harantfekvesbe visza fordult szinte azonnal vittek be a mutobe!

a progis csaszarnal meg azt mondom kivettek a lanyomat:)

se vajudas, se viz elfolyas semmi, egyszeruen megjelentem fel 11 kor a korhazba fel 1 kor a lanyom meglett :)

3 KULOMBOZO SZULESEM VOLT IGAZ,DE MIND A 3 OM GYERMEKEMET IMADOM!!!

2012. aug. 12. 05:03
 19/32 anonim ***** válasza:
72%
egyre több tudomanyos blablabla. Ugyanolyan nagy feneket keritenek ennek, mint a szoptatasnak. Minek kell szavakon lovagolni. Ez is valami magyar valami. Angolok csak annyit mondanak, hogy gave birth. A kutyat nem erdekli, hogy hogyan. A vegeredmeny a fontos. Ugyanis nem az tesz jo anyava, hogy kinyomod azon a lyukon.
2012. aug. 12. 07:56
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Drágáim, az anyaság nem szülés milyenségében rejlik, hanem h utána hogyan neveli, óvja, tanítgatja a gyerekét egy anya?! Ne vitatkozzatok ezen, felesleges. Mo-on a császáros szülés 98%-a indokolt, (beavatkozás, mert vmi nem oké a baba -esetleg a mama is- veszélyben vannak) 2%, meg akinek telik, h lefizesse a dokit. Akkor most miről körmöltök?:))
2012. aug. 12. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!