Meg tudnátok mondani a pontos nevét?
Figyelt kérdés
sokat hallom,hogy szülés után Tena lady hálós betétét használtátok!meg tudnátok mondani a pontos nevét meg hogy mennyibe kerül egy csomag?egy csomagban mennyi van?vagy akár linket is küldhettek,mert kíváncsi vagyok arra is,hogy hogyan néz ki! köszönöm2012. aug. 7. 12:26
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Igen,a 2. linken található a gumihálós nadrág. Én mikor bementem a patikába mondtam hogy szüléshez kérnék Tena eldobható bugyit...Aztán nézett rám az eladó érdekesen,azt mondja ez nem eldobható,hanem mosható NADRÁG.Jah, jó tudni :) 2db van egy csomagban,és azt hiszem olyan 300 ft körül van az ára,nekem elég volt egy csomag.
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :)
2012. aug. 7. 13:33
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, igen mosható, sokáig tudtam használni mensikor is szülés után, kényelmes volt:)
5/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz annyit kolteni,mert azert nem olyan olcso a Tena,barmelyik vastag betet jo.Nekem szules utan bevalt az olcsobb hosszu vastag betet is.DM-ből,Rossmanból is.3x szultem,sose vettem Tena Ladyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!