Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki megtudja mondani ennek...

Valaki megtudja mondani ennek a játéknak a pontos nevét? Képpel

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet szeretnék venni az unokahugomnak:)

2011. nov. 22. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom most , hogy hívják régen ez volt a pötyi, nekem volt ilyen gyerekkoromban, a pötyik kicsit másképp néztek ki de a táblája az ilyen volt csak sárga színű.
2011. nov. 22. 10:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen pötyi!! De jó újra látni ilyet!! :) 80-as években voltam ovis és megőrültem érte!!

[link]

2011. nov. 22. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyik nap vettem a lányomnak ilyet karira. Pötyi játék a neve !
2011. nov. 22. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
hol vettetek ilyet? (én a 90-es évek elején voltam ovis, még akkor is nagy sláger volt :D )
2011. nov. 22. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi fajátékboltból vettünk itt Debrecenben,valóban pötyi a neve,két fajta volt,az egyikben,amit választottam,nagyobbak a pötyik és 150 db van benne,a 3 éves kisfiam is nagyon szereti:)
2011. nov. 22. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a cba cent-ben vettem, de láttam vaterán, teszveszen is egy csomót.
2011. nov. 22. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És tudjátok még mi a jó benne csajok? Ha véletlenül elveszik egy, apa talpa tuti megtalálja éjjel!! ;)
2011. nov. 22. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:

A fiam ilyet kapott, régioban lehet venni:

[link]

Attól függ, hogy milyen idős gyerkőcnek szeretnéd: ha kisebb, 2 éven aluli esetleg, akkor inkább ez a hosszúkás a jobb, ha már nagyobb, akkor jöhet a pici gömb alakú. A kisebbek ezt a hosszúkásat jobban meg tudják fogni, fejleszti a finom motorikát is. A fiam is szívesen dugdossa, bár még csak összevissza minden színűt.

2011. nov. 22. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Hihi ! Karácsony után azt hiszem majd szitkozódik a férjem :))
2011. nov. 22. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én Böködőnek ismerem:)
2011. nov. 22. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!