Merészség most a természetes úton való szülés? Két éve szültem császárral. A nőgyógyászom azt mondja lehet, bár volt már olyan, hogy a vágás helyén bújt ki a gyerek feje.
:-)
aranyos
szal akkor nem akarja a kockázatot és ijesztget (vagy a nagyobb pénzre hajt???)
simán szülhetsz ha rendesen rakott össze akkor nem lesz baj
viszont készülj h epi nincs spinális nincs
mert érezned kell ha szakad a seb mégis
a barátnőm 2 császárt után szült rendesen túlélték mind a ketten és semmi baj sem volt :-)
ha rendesen szeretnél akkor szülni várd meg míg beindul és majd kialakul h mi lesz felesleges pánikolni még most (később sem kell)
Én szülnék természetesen, ha a heg is úgy akarja, de ezt úgyis látják uh-n.
Micsoda barom ez a doki, már bocs, de hogy mondhat ilyet egy kismamának??????? Őrület.
Van olyan lelkiismeretes orvos, aki a császár után 15 hónappal vállal természetes szülést (sikeresen). (Tehát 6 hónappal a császár után már azt mondja, nyugodtan teherbe lehet esni).
Olyat is hallottam, hogy a heg állapota a császár utáni 6 hétben dől el, nem számít, hogy hány év telik el a 2 szülés között, a heg állapota alkati kérdés.
A helyedben orvost váltanék, hidd el, ha ennyire nem kötelezte el magát, hogy megpróbálja nálatok a természetes szülést, akkor találni fog olyan kiskaput, amivel azonnal műtőbe tolhat (mondvacsinált hegvastagság, lassú tágulás, akármi).
Lehet, hogy rossz napja volt, mikor ezt mondta, de mi van, ha a szülőszobán is ilyen lesz? én nem bíznék meg benne. (A volt nőgyógyászom hasonló, nagyon rendes, de időközben iszonyatos hangulatember lett, pórul is jártunk mind a ketten a babámmal.)
Szóval a sima szülés szerintem simán mehet, ha minden jól alakul, a dokid meg... :) furcsa :)
Köszönöm a válaszotokat!
Igazából az a fura, hogy a nőgyógyászom kérdezett rá, hogy szeretném-e a természetes úton való szülést, és mondtam, hogy persze, szeretném, de nem minden áron, ő mondja meg, hogy biztonságos-e. És ő inkább a természetes úton való szülésre akar "rábeszélni", én azt érzem, hogy ő azon a párton van, csak felhívta a veszélyekre a figyelmemet. Persze ezzel a mondatával nagyon megijesztett, és tényleg nem ilyen típus, aki viccelődik vagy ijeszteget, az első babánál teljesen megnyugtató volt.
A császár ott amiatt kellett, mert majdnem elzáródott egy ér az agyamban, nem a baba miatt. Most kapom is a vérhígító injekciót minden nap, ezzel a részével elvileg nem lehet gond.
akkor hajrá :-)))
nagyon más egy rendes szülés arra készülj fel .-)
viszont gyorsabban gyógyulsz szülés után már csak a gát fáj ha vágtak! ha nem akkor az sem :-D
Kettős látásom lett a 34. héten. Mindenből kettőt láttam egy hétig, aztán az MRI kimutatta, hogy majdnem elzáródott egy ér az agyamban. 35. héten volt a császár. Boldog lettem, ha természetes úton szülhettem volna, de muszáj volt a császár, túl nagy volt a kockázat. Próbálj meg nem rágörcsölni, azt mondják az csak ront a helyzeten. Én amúgy egyáltalán nem féltem a szüléstől, aztán ez lett belőle.
Bár az orvosok azt mondták, szerencsésen alakult, mert ha a kettős látás nem hívja fel a figyelmet a bajra, akkor könnyen lehet, hogy a szülés végzetes lett volna rám nézve. Most kapom a vérhígítót, így elvben nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!