Mit kell mondani a dokinak, ha én mindenféleképpen császárral szeretnék szülni?
Két hete szültem császárral. Ne tudd meg, milyen kínokat álltam ki. Soha, érted SOHA az életemben nem csinálnám végig még egszer. Az egy dolog, hogy a műtét közben olyan hényingeres émlygéses remegés jött rám, hogy ha nem adnak oxigén az orrom elé, ott menten elájulok, de ami utána jött, az első 3-4 nap, azt a legrohadtabb ellenségemnek sem kívánom. A gyerekemet a harmadik napon tudtam csak felemelni és magamhoz ölelni, úgy fájt a hasam és mindenem, ami mell és punc* között van.
Ne akard, higgy nekem, szülj EDA-val és max. 11-2 órás fájdalmad lesz, a kitolási szakasz előtt egy picivel és közben.
Aki azt mondja, hogy jobb a császár, mint a sima szülés, az konkrétan hazudik. De nagyon nagyot. És most itt nem térek ki arra, hogy a gyereknek és a mamának is alapvetően a természetes szülés jobb.
akarom mondani 1-2 órát fog csak fájni
ez semmi, a császár utáni fájdalomhoz képest.
Félsz az orvosi beavatkozástól és azért akarsz császárt?
Tudsz róla hogy a császár egy nyílt hasi műtét? Sokkal durvább mint a sima szülés....ott max pár vágás van gátmetszésnél ha egyáltalán van, mert nem mindenkinél szükséges...
A kórházban ahol szültem a császárosok nagyon szenvedtek, fájt nekik még 2 nap után is támogatták némelyiket a wc-re is, nehezen keltek ki a magas ágyból. Nekem a pár centi gátvágás után 2 órával egyedül jöttem-mentem.
Csak jót akarok, gondold végig! Én életemben egyszer sem voltam kórházban, csak a szülésnél, rettegtem magától a kórházszagtól is! SOha még csak törésem sem volt....és mégis én pont attól rettegtem hogy esetleg császárra kerülhet a sor.
Ha azonban mégis császár mellett döntesz mindenképp, légy őszinte a dokihoz, mást úgyse tehetsz hiszen ő aztán ismeri az eü állapotodat szóval max lelkiekre és a félelmeidre alapozhatsz.
6 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!