Mit kell mondani a dokinak, ha én mindenféleképpen császárral szeretnék szülni?
"Egy vérvételkor is el tudok ájulni és nem bírom a fájdalmat."
Akkor epp, hogy a csaszar nem valo neked. Latszik, hogy meg sehogy sem szultel. A csaszar sem fajdalommentes, sot.
Aki gyereket vallal, annak tisztaban kell vele lennie, hogy meg is kell szulni. Ha csaszarral, ha nem, fajdalmas mindenhogy. A sima szules kozben faj, a csaszar utana. Egyebkent en is az a tipus vagyok, aki el tudna ajulni egy verveteltol, de meglatod, hogy ez abban a pillanatban nem fog semmit jelenteni, mert massal leszel elfoglalva es ez lesz a legkisebb problemad. Tul lehet elni a szulest, ha abban a pillanatban ugy is erzed, hogy nagyon rossz. En sokaig vajudtam, utana csaszaroztak, egyik sem volt kellemes erzes. Arra keszulj fel, hogy a csaszar utan nagyon sokaig fajdalmaid, nehezsegeid lesznek.
Csaszaros anyuka.
46/47 Komolyan attól lesz különb egy ember, hogy császárral szül vagy sem??? Ez ugye vicc?
Na, akkor az a különb, aki a fogorvost kibírja érzéstelenítés nélkül. Meg a tüdőgyulladást kihordja lábon. A vakbélgyulladásba meg egyenesen belehal, mert annyira különb másoknál, hogy orvoshoz se megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!