Mit kell mondani a dokinak, ha én mindenféleképpen császárral szeretnék szülni?
Válasz: mond el az orvosodnak őszintén, hogy hogy nem szeretnéd simán szülni! Ha bízol benne és jó viszonyban vagytok, akkor nyíltan tudtok erről beszélni!
Vélemény: Ha így döntesz egy gyönyörű élménytől fosztod meg magad!
Hidd el amikor ott leszel, már nem is biztos, hogy olyan szörnyű lesz mint, ahogy hallottad!
Kicsit tedd félre a félelmeidet, próbálj laza lenni és hidd el, hogy sikerülni fog! E mellett nagyon büszke leszel majd magadra, hogy végig csináltad!
A többiek amiket írtak igazak!
A császár életmentő és nem életadó műtét!!!
Sok sikert akárhogy is döntesz!
ne felejtsük el, hogy nem egy esetben végződik a természetes szülés császárral. az anyuka vajudik,fél egész napot, vágás lent, majd a baba szivhangja leesik és életmentő mütétté válik a császár, vágás fent is. senkinek nem kivánom. én császáros vagyok, de én ültem az ágyon, miután felébredtem altatásból, és szoptattam a babámat, másnap ugy kaptak el a folyosón, hogy azonnal bujjak ágyba. szóval nem császáros ne itélkezzen. én nem hagytam el magam, csak mert megoperáltak.
fel a fejjel, kérdező, bárhogy szülsz, szived jogod dönteni, ha annyira xar lenne a császár, nem szülne minden hiresség úgy...
kitartás, és egyszer ha igy, ha ugy, de tul leszel rajta...
Szia!
Mindket terhessegem 48 kg-mal kezdtem, siman szultem es elek es virulok. :) Mindket alkalommal szules utan par oraval mar tusolni voltam es eleg hamar helyrejottem. Mondjuk en szerencses vagyok mert nem volt gatmetszesem es nem is repedtem nagyon.
Fajdalomkuszobrol meg annyit hogy kerj EDA-t, nekem a masodikkal az volt es bevalt (elso szulesem 30 ora volt utana megfogadtam hogy a kovetkezonel EDA lesz, de annak se ugy indultam neki de csunya fajasaim voltak) hidd el jobban jarsz mint a csaszarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!