Miért nem mehetünk be a kórházba, ha születik a baba? Miért kell így viselkedni?
Jesszus!!!!!!!!!!!!
Csak úgy utoljára:
Talán elfelejtetted, kedves kérdező, de Te jöttél panaszkodni, sírni, hogy nem akarja a fiad, hogy bemenj.
Kérdezted a véleményeket, "miért kell így viselkedni?"
Mi csak mertük leírni a saját véleményünket.
Te is olyan magadnak való vagy, aki kérdez valamit, és ha emberek nem azt fújják, amit Te "elvársz", azok "gonoszok, rosszindulatúak"
Sajnálom a családodat, de a babához tiszta szívből gratulálok a szüleinek!
Na én most törlöm ezt a kérdést.........vissza ne térjen....
Kedves Réka Bella!
Ne küldj nekem magánüzeneteket! Pláne, hogy 2 mondatot nem tudsz leírni helyesírási hiba nélkül :))))))))
"Undorító vagy és bicskanyitogató a stílusod.
Sajnálom a lelendő menyedet..."
Jesszus!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
Kedves Nagymama!
Alőször is gratulálok, drukkolok, hogy minen rendben legyen a babával (és a mamájával)
Alapvetően az a baj, hogy a kérdés hangvételéből az derült ki mindenkinek, hogy önző módon csak az zavar, hogy Neked rossz lesz.az, hogy nekik mi a jó, egy percig sem foglalkoztatott.
Nem azt írtad, hogy "szeretnék ott lenni hátha kell segíteni, vagy hátha örül a lelki támogatásnak ", hanem hogy " ott szeretnék lenni, amikor a kisbaba születik"". Én, én, én.
Nem azért voltál mérges, mert elutasították, hogy segíts, támogass vagy mert előre tudtad volna, hogy mennyit tudsz segíteni baj esetén, hanem mert nem engedik, hogy az történjen, amit konkrétan Te szeretnél.
Ez verte ki a válaszolók egy részénél a biztosítékot és következtettek arra, hogy talán erőszakos anyós lehetsz. Ha nem így van, akkor ne vedd magadra, de ha kicsit is igazuk van a válaszolóknak, akkor várd meg amíg segítséget kérnek a fiadék, mert az, hogy nem ellenkeznek, azt is jelentehti, hogy bár terhes vagy a számukra, de tisztelnek és nem akarnak megsérteni.
60-as válaszoló
Csak a legtöbb esetben a "kedves" anyós amikor odacuccol 2 hónapra az ujszülött mellé,akkor cseszik a háztartásba segiteni,lóg egész nap az unokán,hogy a menye tudjon főzni mosni takaritani.
Nem,ez nem segitség.
Én is azt mondtam,hogy jjól elvagyunk hárman a babával és a férjemmel,nem kell ide senki,inkább ússzon kupiban kicsit a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!