Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem mehetünk be a...

Miért nem mehetünk be a kórházba, ha születik a baba? Miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a fiamnak kislánya születik.Elfolyt éjjel 2 körül a magzatvíz,mentek a kórházba.Hívtak minket,azt mondta megvizsgálják és utána mwgint hívnak,hogy mivan.Sajnos nem nagyon tágul,1 ujjnyira van nyitva.A fiam folyton csak azt hangoztatja,mikor mondtuk,hogy bemegyünk:"nem kell a szülőszobán vannak" "úgyse tudunk mit csinálni".Már beszéltem vele mondtam,hogy szeretnénk bemenni,ott szeretnénk lenni mikor a kisbaba születik.De semmi.Amúgy a kapcsolatunk nagyon jó.Miért nem akarja?Nagyon mérges vagyok.
2012. júl. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
60%
Azért válaszoltam így, és írtam, amit, mert a kérdésed egyszerűen... olyan volt a hangvétele, hogy neked állt feljebb, hogy nem mehetsz. Örülj, hogy csak az lett, amit akartál... és nyugodtan pontozatok le, engem már nem érdekel!
2012. júl. 6. 20:17
 42/66 anonim ***** válasza:
65%
De hiányzott volna szülés után a család nonstop jelenléte....
2012. júl. 6. 20:45
 43/66 anonim ***** válasza:
46%
Ja, ugyanez a véleményem!
2012. júl. 6. 20:52
 44/66 anonim ***** válasza:
75%

Én megértelek téged,nálunk is ez a "szokás".Mindkét gyermekemnél kint várták a nagyszülők a babát.Nem azért mert én akartam hanem mert ők akartak ott lenni.Engem abszolút nem zavart hogy odakint ki van.

25/l

2012. júl. 6. 20:52
 45/66 anonim ***** válasza:
83%
Gratulálok!
2012. júl. 6. 21:07
 46/66 anonim ***** válasza:
75%
Valóban a leírtak miatt kaptál ennyi "elmarasztaló" választ.Az,hogy:"nagyon mérges vagyok",nem tette túl szimpatikussá a hozzáállásodat,és elég félre érthető volt.Örülök,hogy minden jól alakult,kívánom,hogy maradjon is így.
2012. júl. 6. 23:21
 47/66 anonim ***** válasza:
72%

Az első lányunk születésénél,Anyósom ott állt a szülőszoba előtt (én nem is tudtam,nem is érdekelt ki hol áll,csaka párom melettem legyen)Mondjuk Ő nem olyan fajta,hogy zaklasson tlefonon,vagy kihívogassa a párom...Viszont így amikor vittékfel azunokáját a csecsemősök,már látta...kb fél órásan...5 centiről!Én ennek örültem...Még azt ismegvárta,amíg nekem letelika két óra,és engem is feltolnak!Nem zavarkodott,csakaliftig kísért,és potyogtak a könnyei!Apárom is ott volttermészetesen!

A másodiknál,már Ők vigyáztak a kicsire,éscsak a párom volt velem!Ott másnap jöttek megnézni,mert pont anagy altatásidejére ésrt haza a párom,így aznap már nem tudtak látogatni...

Dekonkrétan engem nem izgatott,ki aggódja végig a folyosón...

2012. júl. 7. 06:33
 48/66 anonim ***** válasza:
gratulálok a szülőknek,és a büszke nagyszülőknek is!Mikorra lett meg a kicsi?mekkora lett?
2012. júl. 7. 07:55
 49/66 anonim ***** válasza:
A látogatás normális dolog, ha a kismama/beteg igényli. Én például direkt megkértem mindenkit, hogy NE jöjjenek. Majd ha hazamentünk. Attól meg kifejezetten megőrültem volna, ha egész nap lóg mellettem valaki.
2012. júl. 7. 09:39
 50/66 anonim ***** válasza:
60%

Hú nagyon durva család lehet, ahol nagyi ural mindent. Nem semmi! Gondolom Anyuci pici fia már nem mer ellenkezni sem, inkább bólogat, hogy minden a legnagyobb rendben.

Pofátlanság és tahó dolog rátelepedni egész napra egy frissen szült anyuka nyakára. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ehhez Ő mit szól. Persze KIZÁRÓLAG az Ő szemszögükből, az ilyen esetekből jönnek majd a kérdések pár hét/hónap múlva, hogy: MIT KEZDJEK AZ ANYÓSOMMAL?

Arról nem is beszélve, ha nem egy ágyas szobában van a menyed, akkor a szobatársával szemben is gusztustalan viselkedés, hogy ott lebzseltek majd egész nap. Hú remélem én nem ilyet fogok kifogni, mert tuti elzavartatom Őket az orvosokkal.

2012. júl. 7. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!