Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem mehetünk be a...

Miért nem mehetünk be a kórházba, ha születik a baba? Miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a fiamnak kislánya születik.Elfolyt éjjel 2 körül a magzatvíz,mentek a kórházba.Hívtak minket,azt mondta megvizsgálják és utána mwgint hívnak,hogy mivan.Sajnos nem nagyon tágul,1 ujjnyira van nyitva.A fiam folyton csak azt hangoztatja,mikor mondtuk,hogy bemegyünk:"nem kell a szülőszobán vannak" "úgyse tudunk mit csinálni".Már beszéltem vele mondtam,hogy szeretnénk bemenni,ott szeretnénk lenni mikor a kisbaba születik.De semmi.Amúgy a kapcsolatunk nagyon jó.Miért nem akarja?Nagyon mérges vagyok.
2012. júl. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
10%

Gratulálok nagymama!!! :)))))

Szerintem igen is jó ha a leendő nagyszülők is a közelben vannak! Sőt nagyon jó ötletnek tartom, hogy ott vagytok vele a korházban is és gondolom akkor is ha hazajönnek!

Ne törődj a negatív megjegyzésekkel! Én nagyon örültem volna ha ott van velem valaki a szülés után a korházba és miután haza mentünk a kicsivel. Szerintem ez az egyetlen módja annak, hogy az anyuka nagyon gyorsan regenerálódjon.

Szülés után a kimerültség miatt / 2 napig nem aludtam a csecsemősök nem vigyáztak a babára/ elájultam a zuhanyzóba és felrepedt a fejem. Így, hogy valaki benn van az anyuka is tud pihenni! Sajnos miután hazamentem egy hét után egyedül maradtam 2 gyerekkel, mert a férjem, a szüleim és az anyósomék is mentek dolgozni, nem tudtak szabadságot kivenni. Igaz délutánonként mindig ott voltak s segítettek amennyit tudtak, de igazán jó lett volna ha van még ott valaki aki tud segíteni.

Szerintem ti egy példás család vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Negatív hozzászólok elgondolkodhatnátok, hogy nem kellene sértő megjegyzéseket írni csak azért, mert nem értetek egyet velük. Kérdésre sértegetés nélkül is lehet válaszolni.

Megfordult a fejembe, hogy a negatív válaszolók hány százaléka az aki az irigység miatt írt ilyeneket. Tudom ez soha nem fog kiderülni!

30-as válaszoló: 19 órát vajúdtam, gátmetszés, méhszájrepedés....... mégis jó volt, hogy ott a CSALÁDOM!!!!

2012. júl. 7. 11:42
 52/66 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező ne hallgass ezekre a megkeseredett anyósellenes nőkre. Borzalmas amit művelnek. Elfelejtik, hogy az apuka anyukájának ugyanannyi köze van a gyerekhez, mint az ő anyukájuknak. Ugyanolyan nagymamák mindketten.

Majd rájönnek ezek az anyukák is, hogy milyen lesz amikor a saját menyük lesz velük ilyen undorító és alpári.

Én nagyon örültem volna ha bárki is lett volna velem a szülésnél...

Örülök, hogy vannak még ilyen szép és összetartó családok, mint a tiéd kedves kérdező!

2012. júl. 7. 12:01
 53/66 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszolónak nagyon köszönöm,hogy kiálltak mellettem.Az én menyemnek is nagyon jó,hogy nincs egyedül.És igen,ott leszünk velük,ha hazamennek.
2012. júl. 7. 12:07
 54/66 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem egyágyas szobában van anyuka, akkor az senkit nem érdekel, hogy a szobatársát mennyire zavarják az idegenek? Ne mondja már nekem senki, hogy élmény az anyós/após/anya/testvér/vadidegen előtt szoptatni, fejni, az ágyból kikászálódni hálóingben...
2012. júl. 7. 12:08
 55/66 anonim ***** válasza:
74%

Én mindegyik szülésemkor külön megkértem minden kedves rokonomat, hogy max. 1x jöjjenek, és ez így volt jól.

A telefonomat is általában lenémítottam, hogy ne zavarja a szobatársaimat és a babáinkat sem a csörgés. Utána úgyis visszahívtam az illetőt.

Az egyik szobatársamat folyamatosan látogatták, ugrált ki folyton, folyamatosan csörgött a telefonja, minden egyes pillanatról részletesen beszámolt a férjének, anyukájának....kérdem én, minek????

közben meg sírt, hogy nem tudja szoptatnia babáját, vitte pótlásra a nővérekhez....

nem beszélve a látogatókról...akik folyamatosan benn lógtak a szobában, se szoptatni, se kikelni az ágyból nem lehetett. Én mondjuk szóltam a nővérkének, hogy zavarja ki a látogatókat, mert ha én küldöm ki őket, csúnya világ lesz...

2012. júl. 7. 12:15
 56/66 A kérdező kommentje:
2 ágyas szobában van.A szobatársát nem zavarja,hozzá ugyanúgy jönnek a látogatók.A császár nagyon kimerítette a menyemet,Ő KÉRTE,HOGY MINDIG LEGYÜNK OTT,lelki támaszt nyújtsunk neki.Igen csak sajnálom szegény anyósokat,akiknek ilyen menyük van.De ne felejtsétek el ti is lesztek anyósok.Pff..nem is értem,hogy a nagyszülő ne lássa az unokáját...minimum 4 napig.
2012. júl. 7. 12:20
 57/66 anonim ***** válasza:
61%
Most lehet, hogy nagyon jó a menyednek, hogy nincs egyedül...de majd ha fel tud kelni valószínűleg szeretne pihenni is, és egyedül lenni, vagy a kicsivel foglalkozni, szoptatni, tenni a szokásos dolgokat, mondjuk betétet cserélni, akkor is ott fogod lesni????
2012. júl. 7. 13:21
 58/66 anonim ***** válasza:
80%
Mert aztán bele fogsz pusztulni, ha nem látod 4 napig... :D :D Jézuuuuuuusom, milyen élete lesz szegény menyednek. :(
2012. júl. 7. 16:02
 59/66 anonim ***** válasza:
25%
Mennyi rosszindulatú anyósellenes megkeseredett nő van itt. Eszem megáll, hogy mennyire szívtelenek vagytok!!
2012. júl. 7. 16:05
 60/66 anonim ***** válasza:
0%

Úristen, miért gondoljátok, hogy azért mert ott van a nagymama még nem tud szoptatni, ismerkedni a babával?????????????????

Annál jobban tud minél több a segítség körülötte! Nem kell azon idegeskednie, hogy legyen főtt étel mire a férje hazajön, meg tiszta ruha, meg rend a lakásba, mert ugyis meglesz minden, mert amit már nem tud megcsinálni azt megcsinálja a nagymama, így több ideje jut az anyukának a babára!!!!!!!!!

Miért olyan nehéz belátni és meglátni, hogy ez egy igazán tökéletes megoldás! Régen,mikor otthon születk az anyák pont ugyanígy ment. Anyuka a szobába vajúdott, a család a konyhába várt. Mikor meglett a baba, kivitték megmutatták és onnantól kezdve valamelyik családtag mindig ott volt! Sokkal jobb volt ez a megoldás. Nézzétek meg a statisztikákat, hogy mikor volt több gyilkosság, öngyilkosság erőszak! Szeretetből soha nem elég! Minél több a segítő, szerető családtag ínnál kiegyensúlyozottabb a szülő, baba, nagyszülő!

2012. júl. 7. 17:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!