Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem mehetünk be a...

Miért nem mehetünk be a kórházba, ha születik a baba? Miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a fiamnak kislánya születik.Elfolyt éjjel 2 körül a magzatvíz,mentek a kórházba.Hívtak minket,azt mondta megvizsgálják és utána mwgint hívnak,hogy mivan.Sajnos nem nagyon tágul,1 ujjnyira van nyitva.A fiam folyton csak azt hangoztatja,mikor mondtuk,hogy bemegyünk:"nem kell a szülőszobán vannak" "úgyse tudunk mit csinálni".Már beszéltem vele mondtam,hogy szeretnénk bemenni,ott szeretnénk lenni mikor a kisbaba születik.De semmi.Amúgy a kapcsolatunk nagyon jó.Miért nem akarja?Nagyon mérges vagyok.
2012. júl. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megérteni őket. Én sem akartam, hogy a férjemen kívül bárki ott legyen. Majd ha meglesz a baba bemész, megnézed.
2012. júl. 6. 11:01
 2/66 anonim ***** válasza:
83%
Talán mert ez volt a leendő anyuka kérése? Ő csak a menyed, nem a lányod. Egyébként meg nehogy már ne dönthessék el, hogy ki legyen ott és ki nem?
2012. júl. 6. 11:01
 3/66 anonim ***** válasza:
100%
Úgyis csak a folyosón várhatnál, a szülőszobára nem engednének be. Úgyhogy ráérsz akkor menni, ha megvan a pici. Gratulálok!
2012. júl. 6. 11:02
 4/66 anonim ***** válasza:
89%

Majd, ha megszületik, be tetszik menni hozzá.

A fia biztos fáradt, ideges, hogy minden rendben legyen, nincs szüksége most Önre.

Most egy új család születik éppen!

Ha most akadékoskodik, mi lesz később????

Ne tessék mérgelődni! Ha megszületik a pici, úgyis láthatja.

2012. júl. 6. 11:02
 5/66 anonim ***** válasza:
94%

Hát, ne haragudj meg (ha tegezhetlek), de én nem is értem, hogy miért szeretnétek ennyire bemenni. Őt nyilván beengedik a felesége/barátnője mellé, ha apás szülés lesz, ti pedig akkor kint várakoznátok? Szerintem a babát a legtöbb kórházban úgysem tudnátok megnézni, csak az üvegfalon keresztül, és lehet, hogy a fiadat is csak "idegesítené" (nem rossz értelemben) a jelenlétetek. Ez az ő kettőjük pillanata, most fognak családdá válni, szerintem ennek meghitt és bensőséges eseménynek kellene lenni, nem pedig úgy örülni, hogy közben körülugrálnak még húszan... Nem baj, ha lepontozol, de én sem örülnék a nagyszülők (felesleges) jelenlétének.

A te szüleid ott voltak az unokák születésénél?

2012. júl. 6. 11:03
 6/66 anonim ***** válasza:
93%

Mert bőven elég oda a fiad.

Mit csinálnál benn mégis? Állnál a menyed fölött miközben szül? de komolyan

2012. júl. 6. 11:03
 7/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ő pillanatuk, ne zavard őket, bent van a feleségével! Ne hívogasd, ne zavard őket, úgyis szól ha meglesz a pici!

Úgy sem engednek be titeket a szülőszobába, a folyosón várakozhattok.

ha megszületik a baba sem mehettek be rögtön, az az ő pillanatuk, had gyönyörködjenek benne,had örüljenek ketten!

Majd holnap ha a menyed is pihent egy kicsit bementek, akkor a babát is megnézhetitek, megfoghatjátok.

Addis süss főzz neki, ha mentek tudj neki vinni valami finomat, menj el a boltba vegyél üdítőt neki.

2012. júl. 6. 11:05
 8/66 anonim ***** válasza:
82%

4-es vagyok újra.

Az kimaradt, hogy én háromszor szültem (egy apától vannak a gyerekek)

az első két szülés apás szülés volt, a 3. ra már csak fényképezni jött be a férjem, feleslegesnek tartottuk, hogy megint végignézze a nyüglődésemet.

2012. júl. 6. 11:05
 9/66 A kérdező kommentje:
Nyugodtan tegezhettek nem vagyok még 100 éves.
2012. júl. 6. 11:07
 10/66 anonim ***** válasza:
57%

amúgy előre sajnálom a fiadékat.

ha most ezt csinálod, hogy még meg se született a baba, mi lesz később?????

2012. júl. 6. 11:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!