Miért nem mehetünk be a kórházba, ha születik a baba? Miért kell így viselkedni?
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha a leendő nagyszülők kint várnak. Egészen addig, amíg ez a szülőket nem zavarja. Az, hogy konkrétan a szülőszobába vágyakozna a kérdező, inkább meg sem fordul a fejemben, az a legkevésbé sem épeszű ötlet.
Bárhogy is alakul, lesz még egy életnyi időd látni az unokádat, és hidd el, lesz még ennél sokkal rosszabb kérése is a fiadnak és a menyednek. :)
Én amikor szültem akkor a férjem volt velem. mikor kiraktam a kórterembe a férjem hazament az anyósómért és a kisfiamért és behozta őket! 11: 34 kor szültem és fék 5 fele jöttek vissza.
Elsőnél 0:18 perckor szültem és délután jött be az anyósom!
De ha te úgy gondolod, hogy a szülőszoba ajtajában akarsz várni, akkor indulás. de kb 2 óra múlva fogják kitolni a kicsit. max amikor megszületik akkor megmutatják. de ez kórház válogatja!
azért várjuk hogy jelentkezzél, hogy mekkora lett a csöppség!
Azért nem mehetsz be, mert az újdonsült szülők nem szeretnék. Pont. Mégis mi a frászkarikát csinálnál? Kint szurkolnál a folyosón? Nálunk pl. csak 1 családtag jöhetett be a vajúdóba, meg a szülőszobára. Nyilván nem cseréltem volna le a férjem az anyósomra, a tudat meg zavart volna, hogy kint tipródik. Elég most a menyednek a maga "baja", ne erőszakoskodj most, lesz még időd unokázni.
A kisbabához szívből gratulálok.
Én idegbajt is kaptam volna a nagyszülőktől.
Amikor a fiam született, külön szóltam, értesítünk MINDENKIT, hogy a kicsi megvan, addig meg megy minden a maga útján, rajtam és a babán kívül sokmás nem kell egy szüléshez, a doki és a szülésznő is csak asszisztál hozzá.
No anyósom 5percenként hívogatta a kórházat, megvan e a kicsi! Ha most épp sorban 12en szültek volna, marhára boldog lett volna a szülésznő, így is lebsztak, mert fel kell állniuk a telefonhoz, és csak a vonalat foglalja az anyós.
Plusz egy aggódó család kint ült a szülészet előtt(csengővel jelzed, ha be akarsz jönni), ott is a nagyik 5percenként csengettek, megvan e az unoka, miért nincs még meg, stb...
Utána a tekintet nélkül bemasírozás látogatni, nagyokat ülni a gyerek fölött... Pedig akkor még anyósékhoz mentünk haza 3nap után...
Második kicsinél csak a szócsövet játszotta anyósom, mindenkinek írtam, hogy megyünk a khba, végre szülök, de már hajnalok hajnalán csörgött boldog boldogtalannak, megyek szülni.
Ezek után én 30évet öregedtem volna, ha mindenki azt várja mikor tágulok mit csinálok. Be amúgy se jöhetnek, én ki nem mehetek, a kicsit csak egy ablakon keresztül mutatják meg... Sok értelmét nem látom ülni és ülni(esetleg 18órát)
Szerintem a kérdező már régen a kórházban ugrabugrál, hiába kérte arra a fia, hogy ne tegye. Na mindegy, leírom azért a véleményem, mivel megkérdezte.
Egyértelműen azért, mert a fia és a menye ezt akarja. Semmi másért.
Ezt tiszteletben kellene tartani.
Én EBBŐL tanulva, meg is beszélem a férjemmel, hogy mindenkit akkor értesítünk, ha megvan a baba!!!!!!!!
Jujj de nem hiányozna nekem senki oda ugrabugrálni :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!