Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem mehetünk be a...

Miért nem mehetünk be a kórházba, ha születik a baba? Miért kell így viselkedni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a fiamnak kislánya születik.Elfolyt éjjel 2 körül a magzatvíz,mentek a kórházba.Hívtak minket,azt mondta megvizsgálják és utána mwgint hívnak,hogy mivan.Sajnos nem nagyon tágul,1 ujjnyira van nyitva.A fiam folyton csak azt hangoztatja,mikor mondtuk,hogy bemegyünk:"nem kell a szülőszobán vannak" "úgyse tudunk mit csinálni".Már beszéltem vele mondtam,hogy szeretnénk bemenni,ott szeretnénk lenni mikor a kisbaba születik.De semmi.Amúgy a kapcsolatunk nagyon jó.Miért nem akarja?Nagyon mérges vagyok.
2012. júl. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejöttek anyósomék, de én piszok mérges voltam. Most születik meg az ő kisbabájuk, most válnak igazi családdá. Miért akarnál ebben szerepet vállalni? Majd meglátogathatod az unokádat, akkor amikor megszületett. Mg mindig hallgatom, hogy mikor megszületett s őt meglátta, rögtön rámosolygott, mert őt bizony megismerte! (Én sajnos nem sok mindenre emlékszem, mert nehéz szülésem volt).
2012. júl. 6. 11:08
 12/66 A kérdező kommentje:
Lemaradt:a fiam végig azt hangoztatta majd éjjel hív minket és milyen "jó" lesz nekünk az éjjel közepén bejönni stb A menyemmel is nagyon jó a kapcsolatom.Nem vagyok akadékoskodó,kötekedő,csak ez meglepett.Az ismerősi körömben mindenki végig ott volt a szülésnél,várták a babát.Marha gyönyörű lesz kihozzák a babát,sokan fogják fogadni.Mire megszületik természetesen nagyon szeretné,hogy ott legyünk meg hívni fog,ha úgy állnak a dolgok,de én nem tudok helikopterre szállni,hogy 20 másodperc alatt beérjek a kórházba.Rengeteg baba született mostanság az ismerettségi körünkben minden nagyszülő ott állt és várta a babát.
2012. júl. 6. 11:11
 13/66 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi, de én sem értem, mi a frászkarikát akarsz ott? Két percenként kirángatni a fiadat, hogy na, mi van?! Ott toporognátok valahol a kórházban, mert sok esetben a szülészeti részlegre nem oda tartozó (szülő nőn, apán, segítőn kívül) nem is engednek be.

Úgyse láthatjátok az újszülöttet sem, mert ha megszületik, viszik vizsgálatra, fürdetni, utána pedig visszaviszik az édesanyához. Ha császárra kerül a sor, akkor valószínűleg a menyedet sem láthatod, mert őt meg az őrzőbe viszik.

Minek téblábolnál ott?

Ne haragudj, de szerintem te is tipikus minden lében kanál anyóspajtás vagy, mindennek úgy kell történnie, ahogy te akarod, Isten ments', ha valami nem úgy van, ahogy te mondod. Az ilyen nagymamák szokták az őrületbe kergetni a fiatal anyukát a sok okoskodással. Ez most nem a te napod!

2012. júl. 6. 11:12
 14/66 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes egy ismerettségi köröd lehet,de én megértem a menyed,én se szeretném ha páromon kivül bárki ott lenne.Még a saját anyám se.

Ez kettőnkről,azaz hármónkról szól.

Te legyél otthon,esetleg menj,vedd meg a gyümölcsöt,innivalót amit holnap bevihetsz mikor megnézed a kicsit.

2012. júl. 6. 11:13
 15/66 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak azt,hogy minden lében két kanál vagyok!Ha pedig csak sértő választ tud adni egy-egy válaszadó akkor nem kérek belőle,köszönöm!És igen,amikor a lányom született,akkor is ott volt a fiam,sőt ő fogta meg először,mert az apja nem bírta hallgatni a szenvedésemet,ezért kicsit arrébb ment.
2012. júl. 6. 11:16
 16/66 A kérdező kommentje:
Ti gondoljátok várok holnapig?!És csak holnap nézem meg a kicsit?!Nemsokára megyek be...
2012. júl. 6. 11:17
 17/66 anonim ***** válasza:
79%

Sajnáljuk a menyed szerintem itt elég sokan,remélhetőleg laknak annyira messze tőled hogy nem tudod túl gyakran látogatni...

gondolom első pár hétben még hozzájuk is akarsz költözni,hogy "mindent megtanits neki"

2012. júl. 6. 11:20
 18/66 anonim ***** válasza:
85%

Ja, és még nem vagy minden lében kanál....

Nem érted meg, hogy ez nem a te nagy napod, hanem az övék?! Az ő gyerekük születik, nem a tied!

2012. júl. 6. 11:23
 19/66 anonim ***** válasza:
100%

Az 5. válaszoló vagyok. Az én szüleim pl. ~300 km-re laknak tőlünk, mindketten dolgoznak, én nem is várnám el tőlük, hogy mikor épp' szülök dobjanak el csapot-papot, és rohanjanak be a kórházba. Majd ha összeszedem magam, és olyan állapotban leszek, hogy már mosolyogni is tudjak rájuk, akkor ráérnének jönni.

Bár nyilván nem tudjuk, nem látunk bele mi abba, hogy nálatok ezek hogy működnek...

2012. júl. 6. 11:26
 20/66 anonim ***** válasza:
95%

Én kb sejtem hogy működik náluk.

Szegény menye és fia ráhagyta,hogy igen,mama bejöhet a korházba,csak hagyjon már békén a nagypocakos menyének.Gondolva hogy amjd ha beindul a szülés,lebeszélik.

Kotnyeles anyós most meg mindenképp ott akar fontoskodni,biztos jobban tudja még a szülészorvostól is hogy hogy is kell...

2012. júl. 6. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!