Miért ítélitek el a "kért" programozott császáros anyukákat? Miért nem számít jó/igazi anyának nálatok?
Én ilyen anyuka vagyok,aki kérte,tudom,hogy most szidni fog mindenki meg ilyesmi..csak valaki adjon egy értelmes választ erre!!Nem a sürgősségi,nem arra az anyukákra gondolok,akiknek valamilyen oka volt erre,hanem ,aki félelemből vagy bármi igazi ok miatt kért császárt!
Rájuk gondolok.
Na szóval:Miért ítéltek el"minket"?
A gyereknek nem ártok vele,mert ha ártanék egy picit is,egyértelmű,hogy nem választom ezt.miért olyan elítélendő ez?Miért néztek rossz szemmel az emberre?Nagy baj,az,hogy nem szerettem volna szenvedni a szülési fájdalmaktól?tudom,hogy sok kérdés van már ebben a témában,de a vége mindig az,hogy a császáros anyukákra terelődik a dolog,de én a kért császárról kérdezek.Mert eddig értelmes választ nem olvastam.
http://www.youtube.com/watch?v=xPVbkOK__-k&feature=related
Na akkor tessék nézze meg minden olyan kismama, aki azt hiszi császárnál csak odafekszik az ember és nincs semmi gond. Szerintetek ez kényelmes lehet? Komolyan mondom idióta az aki ezt önként választja. Mindenhol vannak kockázatok, de itt több. Nekem császárom volt és annyira el voltam keseredve. Mindegy nem rajtam múlott és több órán át vajúdtam. nem a heg fájt, nem a műtét, nem a felgyógyulás. Csak az fájt, hogy nem élhettem meg a szülést úgy, ahogyan elképzeltem. persze ma már könnyek nélkül beszélek erről és megértettem, hogy nem szabad hálátlannak lennem, hisz a sors egy gyönyörű kislánnyal áldott meg. DE DÜHÍT? HOGY NÉHÁNY IDIÓTA NŐ ÉS SZTÁROCSKA MIATT A CSÁSZÁR KÉNYELMES, GYORS, KOCKÁZATMENTES SZÜLÉSNEK VAN KIKIÁLTVA. Pedig dehogy az!
Utolsó: A "programozott császár" nem ugyanaz, mint a "kért programozott császár" - sokféle komoly egészségügyi indoka lehet annak, ha veszélyes anyára vagy babára nézve, hogy a szülés beinduljon. Sok anya nem választja tehát vagy ez a jobbik választása.
Te hogy éreznéd magad, ha így alakult volna a terhességed, majd életed további részében is állandóan belebotlasz abba a véleménybe, hogy nem is szültél...? Szóval csak egy kis empátiát...
Egyébként meg legtöbbször a férj már ott lehet a műtőben, megfoghatja a babát és pityereghet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!