Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kb. mennyi pénzért vállal egy...

Kb. mennyi pénzért vállal egy szülészorvos programozott császármetszést és mennyire szokták ezt az orvosok betartani?

Figyelt kérdés
Iszonyúan félek a szüléstől, nem bírom a fájdalmakat és hajlandó lennék akár sok pénzt is fizetni azért, hogy megcsászározzanak majd. Általában mennyi az az összeg, amennyiért ezt vállalja egy orvos, és be szokta-e ezt tartani? Tapasztalatokat várok. Előre is köszönöm!

2012. márc. 24. 07:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

[link]

Ahogy nézem 880ezer az óhajcsászár.

2012. márc. 24. 07:10
 2/14 anonim ***** válasza:
48%

Bár én még nem szültem, de hamarosan fogok. Én úgy tudom hogy a császár van akinél sokkal-sokkal jobban fáj, mint a hüvelyi szülés, mivel a műtét után sokkal később regenerálódik a szervezet.

36 hkm

2012. márc. 24. 07:22
 3/14 anonim ***** válasza:
19%

Vajúdáscsászárosoknál is van,és az sokkal jobban fáj mint a kitolás!

Én simán szültem,és semmi pénzért nem császároztatnám meg magamat!

2012. márc. 24. 07:32
 4/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem feltétlen van vajúdás császárkor. Én egy percet sem vajúdtam. Mondjuk baj volt a babával, azért kellett császározni. És voltak ott programcsászárra várók, akik szintén nem vajúdtak.

Ha minden rendben lett volna, semmi pénzért nem császároztatom magam, annak ellenére, hogy nagyon hamar felépültem, csak az első 2-3 nap fájt a felkelés.

2012. márc. 24. 08:00
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Nem jó a babáknak a programozott császár. Gondolj bele, hogy lebeg ott békességben, erre hirtelen benyúl egy hideg kéz és kivesz arról a biztonságos helyről. Ez egy trauma a kisbabáknak. Én nem tenném ki ennek a gyerekemet. Mindenki fél a szüléstől, ez természetes (különösen, ha első baba). De gyerekemért bármilyen fájdalmat ki fogok bírni.

32 hkm

2012. márc. 24. 10:47
 6/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom mennyibe kerül, azt sem tudtam, hogy csinálnak kérésre programozott császárt.

Viszont gondold át jól, nekem volt sima szülésem és sürgősségi császárom is, mindkétszer vajúdtam, de hidd el, sokkal jobb a természetes szülés, gyorsabb felépülés, kevesebb szövődmény. Tudom, hogy nem leszek ezzel a véleményemmel túl népszerű, de hidd el, önként nem választanám újra a császárt a következő babánál.

2012. márc. 24. 10:59
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Árat nem tudok mondani, de aki retteg a szüléstől annak miért kell előadni, hogy mennyivel jobb a hüvelyi szülés? Ezt is embere válogatja. Én természetes úton akartam szülni, hiába mondták, hogy marha nagy a gyerek. Lett belőle egy sürgősségi császár. Na, jobban jártam??? És pillanatok alatt felépültem a hasi műtétből és a szexszel semmi gond nem volt. A barátnőm szinte kipottyantotta a babáját, csak éppen szanaszét szakadt és még egy év múltán is fájt a szex. Most vagyok 31 hetes a másodikkal és köszi, de császárral fogok szülni, akkor is, ha ezt mások elítélik.
2012. márc. 24. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Előző vagyok.

Miért jobb egy babának, ha az anyja esetleg 24 órát vajúdik vele, majd kipréselődik egy szűk nyíláson, esetleg úgy kell vákumozni, fogózni, vagy kinyomni az anya hasából, mert szerencsétlen úgy kimerült, hogy nincs ereje kinyomni a babát.

Mindkét szülésnek megvan a hátránya, előnye és kockázata. (bár van, aki a császárt nem minősíti szülésnek)

2012. márc. 24. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

Miért jobb? Mert azt a természet rendje és ne hiába lettünk mi nők erre kitalálva.

Kinek a pap kinek a papné.

2012. márc. 24. 14:50
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

Üzenem annak/azoknak akik lepontoztak,hogy nem azt írtam,hogy a császár nem szülés,hanem azt,hogy semmi pénzért nem CSÁSZÁROZTATNÁM magamat!

Tudni kéne értelmezni!!

2012. márc. 24. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!