Kb. mennyi pénzért vállal egy szülészorvos programozott császármetszést és mennyire szokták ezt az orvosok betartani?
Nézd meg a Maternity magánklinika honlapját 400.000 a császár... Dr Rose eszméletlen drága... Telki magánklinikát is nézd meg,ott is e körül megy a császár!
Magánklinikán kívül nehéz lesz sajna olyan dokit találni még sok pénzért sem,aki vállal!
A 11/12-től kérdezem, hogy ilyen tényleg van? Hogy a pszichológus adhat papírt róla, hogy javasolja a császárt? Mert azt tudom, hogy a megyeszékhelyen ahol lakom, van a kórház szülészetén pszichológus rendelés.
Egyébként van egy pszichés betegségem (skizofrénia), ami esetleg indokolná a "kíméletesebb" szülést, de ránézésre, meg elbeszélgetés alapján még értelmesebb vagyok, mint az átlagember, ezért az állapotom nem indokolná, csak a megállapított diagnózis.
Valamilyen orvosi papírt próbálj meg szerezni, ami alapján a szülész császározni fog.
Indok lehet pl egy pszichológusi vélemény, hogy rettegsz a szüléstől és nagy trauma lenne.
Indok lehet egy szemészeti papír, amit alapos vizsgálat után adnak ki, hogy a szemed állapota indokolja a császárt.
Indok lehet egy reumatológusi szakvélemény, hogy gerincsérved van, és indokolt a császár.
Tehát ne elsősorban a nőgyógyásznál kezdd az érdeklődést ár-szinten, hanem próbáld a fenti szakorvosok egyikét...de persze nekik "illik" elmondani hogy császárt szeretnél s ehhez kellene az ő magánorvosi papírjuk. Ha egyik sem sikerül, még mindig ott van a nőgyógyász, talán belemegy x összegért, nem tudom, ez függ a helytől, várostól, kórháztól.
Amúgy ha másféle szakorvosi papírod van, akkor a nőgyógyász úgyis császározni fog, nem kockáztat.
Nekem első baba programozott császár volt, spinális (gerinc) érzéstelenítésben. Nem fájt, fájásaim sem voltak, hamar felépültem. A gond ott kezdődött, hogy pár hónappal később autoimmun beteg lettem a szülésnél okozott gerinc-szúrás miatt, elveszítettem a látásomat a bal szememre.
Most újra babát várok, 1,5 hónap múlva szülök, az immunológus csak altatásban engedi a császárt.
De az én esetem ritka, szóval senki ne értékelje úgy, hogy le- vagy rábeszélni szeretném a kérdezőt bármire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!