János Kórházban keresek megbízható, lelkiismeretes szülészorvost, aki lehetőleg 100 ezer forint alatt is "vállal" szülést magánpraxisban és/vagy nem mond fix tarifát. Tudtok ilyet?
Én dr.Szuromi Andrást tudom Neked ajánlani:)
Nála szültem az első babámat,és most is hozzá járok(16.hetes vagyok).Rendes,alapos orvos,természetes szülés-gátvédelem párti.
Magánrendelése 8 e ft,ennek a 10x szokás adni(amúgy nem mond konkrétat).
Én is a Szurominál szültem. Nagyon kedves rendes ember, nem mond fix árat.
Amikor én jártam hozzá (15hós a babám), akkor 7000 volt a magánrendelés. Utolsó hónapban mikor hetente kell menni, akkor csak 2000 (van ctg-je is) és minden alkalommal csinál uh-t. Szülésnél 30000-et adtam neki, mivel kb fél órát vettem el az életéből (gyorsan letudtam a szülést).
Most újra járni fogok hozzá, mivel újra kismama vagyok (még az elején). Remélem most sem fog árat mondani, mert ha igen, akkor egyből otthagyom.
Köszönöm Nektek a válaszokat! Igen, első baba lesz, sokan mondják, hogy a szoptatás sarkalatos kérdés. :) Hát, próbálok felkészülni, szóval köszi előre is a kedves figyelmeztetést! :)
Köszönöm a tippet Szuromi doktor úrra és Bolla doktor úrra is. Kérlek, adnátok magánrendelői elérhetőséget hozzá? Felhívom és megkérdem, hogy 24 hetesen vállalja -e a hátralévő időre a terhesgondozást, illetve majd a szülésre felkérhetem -e. Az árai szerintem teljesen normálisnak mondhatók. Főleg budapesti viszonylatban...
Dr.Fábián Tamás
06305052999
remek orvos, nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!