Melyik az a megbízható kennel, ahonnan 70 ezer forint körül tudnék Bichon Havanese kutyát vásárolni? Vagy mennyibe kerül egy megbízható tenyésztőtől?
És még egy kérdés: Miért nem írnak árat a kennel honlapján?
Szóval az a lényeg, hogy kb. 70 ezer forintot tudnék kutyavásárlásra fordítani, hogy még az állatorvosra is maradjon. Tudtok olyan kennelt ajánlani, ahonnan szép fajtatiszta és egészséges kölyköket adnak ennyiért?
Előre is köszönöm a segítséget!
az egyik ismerősömnek most születtek nem rég írj neki facebookon üzenetet(Zsuzsi Zsivora) nézd meg a képeit van képe róluk írd meg neki ha lehet vennél egyet ő kevesebb mint 50.000-ért adja de lehet már eligérte őket :(
am nekem is bischon havanesem van nagyon jó kutya lesz a tied is :))
Köszönöm a segítséget!:) Én egy sötét színű kislányt szeretnék. Ha megkérdeznéd nekem, azt megköszönném.:)
Viszont ma is megyünk megnézni egy apróságot, de nem tudni, hogy ő lesz-e a kiválasztott.:) De ez ma estére kiderül.
Köszönöm a segítséget, megvan a kutyusunk!:) Remélem hamar gazdira találnak a barátod kicsinyei is!
Még egyszer köszönöm, nagyon kedves vagy!:)
nincs mit sok boldogságot nektek!!!!!!!
h hívják???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!