Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudtátok,100-200 forint körül...

Tudtátok,100-200 forint körül is lehet nagyon jó és megbízható terhességi tesztet venni?

Figyelt kérdés

A patikákban, DM... ben 600 forint a legolcsóbb, s határ a csillagos ég... Jó üzlet a gyermekre vágyó párok áldozatkészsége...

Gyógyászíti segédeszközöket forgalmazó helyen szinte filérekért lehet veni az orvosok által is használt teszteket, amik nagyon érzékenyek, ugyanakkor nem csicsás dobozúak (ami plusz költség, s csak a kukát tömi felesleges szeméttel..)és tényleg nagyon olcsók.

Érdemes utánajárni...

2009. jún. 30. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
én csak ilyen olcsó teszteket használok. vitani.hu
2009. jún. 30. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem tudtam, bár elég ritka vásárló vagyok :) Ez csak a Telepes utcában kapható? Valahol a Moszkva tér környékén nem tudtok üzletet? Mi a neve pontosan a tesztnek?

(Off: hogy engedte át a rendszer a kérdésed? Nekem ilyenkor mindig kiírja, hogy nyilván nem azt akarom tudni, hogy tudták-e, mert arra csak igen, vagy nem a válasz, blabla, pedig olyankor én tényleg arra voltam csak kíváncsi, hogy igen, vagy nem. :) )

2009. jún. 30. 11:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos Budapesten nem tudom, hol lehet kapni, mivel mi Szombathelyen vettük...

ACON a márkája, az előző komment végén van egy internetes cím, nézd meg ott! S ha csak néha kell az embernek, akkor se mindegy, hogy mennyit fizet.

Mi két és fél év alatt nem egy tesztet elfogyasztottunk... Nekünk jó volt, hogy erre rátalátunk.

2009. jún. 30. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia gyógyászati bolt van a Margit körúton,(ahol kanyarodik a villamos,)van a Fő utcában a Batyinál a posta mögött.
2009. jún. 30. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Margit Medre gondoltam, hátha ott is van. Azt a belinkelt oldalt megnéztem, de csekélyértelmű medvebocs lévén magát a terhességi tesztet nem találtam meg. :) Most a neve alapján rákeresek :D (gugli a barátom, tudom!)
2009. jún. 30. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nos, ennél olcsóbban szerintem nincs, ovu teszt is van, meg kisebb és nagyobb pakkok is.

Műanyag borítása ugyan nincs, meg körítés hozzá csak a csík, de hát az a lényeg. Próbáltam, jó.

2009. jún. 30. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!