Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Április végére vagyok kiírva....

Április végére vagyok kiírva. Már várom, hogy itt legyen a baba. Utolsó idős kismamák, Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Már minden kész?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 20:44
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

A topik ill a fórum megszületett. :D ill csak elindítottam :P

Babanet Társalgó » Gyermekek / magzatok kor szerint » !!! 2012 ÁPRLISI babák :) !!!

így találhatjátok meg, persze kell regisztráni a babanetre aki nincsen csak egy felhasználó név és mail cím szükséges hozzá, :) meg néhány alap adat :)

megpróbálom a linkjét is betenni, remélem működni fog :)

[link]

2012. ápr. 14. 11:43
 42/42 anonim ***** válasza:

Hu,innen mindenki eltűnt?! :( én vagyok a késős 13as :)

Egész nap maszkaltunk,nem voltunk itthon..meg most értünk haza az esküvőrol..kész vagyok..sztem holnap,orvosom szerint holnaputan kellene szülni,de semmi jel.Ma a tiramisura naon beindult..éjjel pedig még a nagyfiam se aludt,szóval..

hát..asszem atnezek a babanetre,remélem megtalallak Titeket! :)

2012. ápr. 14. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!