Április végére vagyok kiírva. Már várom, hogy itt legyen a baba. Utolsó idős kismamák, Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Már minden kész?
Mi még a hétvén rakjuk össze a kiságyat... :-) Ha most bemegyek szülni, még akkor is 3 napja lesz Apukának... Kicsit elúsztuk időben.
Én még most tudtam meg, hogy popsikenőcsöt is kell bevinni, szóval azt még veszek, vagy feliratom az orvossal előre. (Elvileg szülés után adná oda a recepteket Apukának.) Meg nem tudom, hogy Apuka milyen ruhában jöhet be a szülőszobába. Úgyhogy még pár kérdést tisztáznom kell.
Amúgy elég nehezen alszom már, sokszor felébredek éjjel... légszomjam van, ez a legrosszabb. Meg nem tudok felpattanni az ágyból.. Amúgy zárt a méhszáj, nincs jóslófájásom se.. Úgyhogy nem tudom, mikor lesz ebből baba.
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz,nekem is minden rossz,sok jósló,méhszájérték 2110 és Április 25-re vagyok kiírva.Kíváncsi vagyok mi lesz.A gyomorsavam nekem is sok.
Jó lenne ha tartanánk a kapcsolatot,hogy megtudjuk osztani egymással a tapasztalatokat.Mindenkinek könnyű szülést.
Ok, akkor itt tarthatjuk a kapcsolatot. :-)
Nekem második gyerkőc lesz, fiú.
Nekem tegnap este valami megváltozott, azóta tök kemény a hasam és a hasam alja kicsit - nem fáj - hanem inkább "kényelmetlen".
Meg ha mozdulok, felállok, néha kicsit fáj. Kedden megyek CTG-re.
A gyomorsav... na, ja.... a Rennie jó barátom ... volt, hogy éjjel arra ébredtem, hogy felköszönt a sav..
Nekem még 1 hetem van a kiírtig! Április 19.-e a nagy nap ELVILEG :D már nekem is minden nehezebb jajj. Az éjszakák, kb kell vagy 2-3 perc mire át tudok fordulni a másik oldalamra :D főleg még ha be is keményedik, úhhh az nagyon rossz az éjszaka közepén.. Nálunk minden kész már csak a baba hiányzik. Kórházi csomag kész.. Remélem azért nem várja meg a jövőhét csütörtököt. Ma megyek CTG-re, hátha mutat valami fájást :)
39 hetes :D
én pedig ápr.29re vagyok kiírva, 2 babánk lesz, lány után most kissrác.
már nagyon várom, csaka szülés körül járnak a gondolataim. a legnagyobb félelmem, hogy a lányra ki fog vigyázni, ha megyünk szülni (van sok alternatíva, de a végleges megoldást a pocaklakó elindulása határozza meg.)
keményedés, jósló előfordul nálam is, de most kevsebb mint 2 hete. pár napja viszont enkem is nyilall a hüvelyemnél, az elég rossz.
meg így a nagy mellett nem egyszerű, állandóan őt kell emelgetni, futni utána az utcán. irigylem magam az 1.baba várásnál, hogy akkor csak magamra kellett koncentrálni :-)
szép napokat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!