Április végére vagyok kiírva. Már várom, hogy itt legyen a baba. Utolsó idős kismamák, Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Már minden kész?
Április 27-re vagyok kiírva. De eredetileg május 5. volt, csak az UH alapján úgy cca félidőben előrehúzták a szülés várható idejét. A 36 hetes UH-on pedig azt mondták, hogy cca 3400 gramm és combcsont stb mérete alapján 38 hetesnek felel meg. Úgyhogy fogalmam sincs, mikor van a vége:-)
Mamic (=kérdező)
1. vagyok, lányok, ez a hüvelybe nyilallás jelent valamit? Nekem vagy két napja elég erősen tart a jóslók mellett...
Férjem szerint (ő az orvosom is egyben) már nagyon be van ékelődve a buksija, a pocakom is lent van, én már nem tudom mit higgyek. :D
Sziasztok,mi hétvégére vagyunk kiírva!!
Második kisfiú,szóval én sem unatkozom ám.. edzésben tart a batyo :) Tegnap voltam dokinal,zárva vagyok-persze ez gyorsan változhat...már azért kezdek..félni.Mini fájasaim vannak,meg nekem is ma elég sokat szurkal,sztem nekem még nincs beekelodve,mert néha az oldalamnal érzem csuklani.Nagyfiu lesz...most olyan 3750gr...jaaaaaj..
Juj,drukkoljatok,nehogy epp holnap,péntek 13an jöjjön..:)
Kedves 3.?irigyellek,hogy a férjed az orvosod!!:) ha az enyém az lenne,cseppet sem paraznek!;)
sziasztok :) Én áprl 27re vagyok kiírva :) már nem tudom követni ki hányszor válaszolt és végül is hányan beszélgettetek itt :))) De nembaj.
Nekem 3ik baba, 4éves fiú 22hós kiscsaj... és most majd az újszülött, gondolhatjátok én sem unatkozom.. :D Főleg hogy amikor kiengedem őket az udvarra, tuti a kicsi is mászik fel a nagy csúszdára, ahonnan esett már le.. és nagy pocival nehéz féken tartani.
nyilallások vannak, mindennapos jóslók, sokszor fél óránként jut egy.. :D azt mondják hogy a harmadik már korábban jön és könnyebb, kíváncsi leszek, mondjuk már a második is jelentősen könnyebb volt mint az első :)
Nekem a másodikkal rengeteg "rendszeres jóslóm" volt több órán át, most is vannak hasonlók ill egyszer már volt 4 órán át 5-10 perc közötti... ezzel a harmadikkal.
A csomagom még mindig nincsen teljesen összerakva.. mindig odadobok vmit amikor több keményedés jön :))))) mint aki megijed :D: P
Nekem nagyon aktív még a babám, és nagyon fájdalmasan mozog, egyik sem csinált ilyen fájdalmasakat. főleg így a vége fele. Nagyon várom már h túl legyünk rajta s a kezemben tarthassam. Nektek is fájnak a mozgások??? tegnap este már majdnem sírtam annyira fájt... hozzáteszem füstöltet ettem... :-/ azt nem csipázza.. de ha nagyon jól esik vmi akkor is nagyon mozog szóval már nem is tudom mit egyek. :D És!! a legfurább visszajött a hányinger.. öklendezek reggelente. :O
Nekem a hányinger legalább a 20. hétig tartott, de miután elmúlt, elkezdett visszajönni a sav. És nekem is van néha hányingerem:-) Ez olyan jó...
És nekem is sokat mozog a baba, azon vagyok meglepve, hogy néha bal oldalrol jobbra teljesen átmegy még, vagy visszafelé. Szóval oldalra rengeteget mozog. És tud olyat, hogy gyakran kell pisilni járni, de a légszomjam is megmaradt..
Aktív gyerkőc.:-)
Mamic
"17es vagyok" :)
Képzeljétek azt hittem éjjel h ma megszülök. :D persze még bármi lehet de most leállt egyenlőre. 1:50kor fájásra ébredtem elég erős volt, aztán folyamatos derékfájás olyan sugárzó és 10-15percenként, jöttek, de közben meg voltak apró fájások... nah ez új volt mert ilyenek még sosem voltak olyan volt mintha nem tudott volna kiteljesedni a fájás. Egészen hajnal 3:30ig követtem. a derékfájás nem szűnt, és folyamatosan vissza visszatértek a fájások is csak ritkázódtak. most nincsen :( pedig már kicsit beleéltem magam h délben a kezemben lehet :D :P (abból kiindulva h a második 2:30kor kezdődött és 11:30ra meglett :D :P nah majd írjatok ha lesz fejlemény :P én is jelentkezek:)(jah és tegnap csípős pizzát ettem... sok sok kukoricával.. és éjjel öklendeztem is, meg kétszer voltam nagy wczni azért is gondoltam h már a szervezetem is készül :)
"kiskacsa"
3. válaszoló vagyok ( Ketrin)
Akkor már ketten voltunk fent éjszaka. Nekem is ilyen bajaim voltak, jobban mondva pocak keményedés, fájások, ömlött az előtej, derékfájás, ha megfordultam akkor szó szerint ropogtak a csontjaim. Nekem még most nap közben is jelentkezik, de ritkán. Reggelre még az arcom is bedagadt, hát gyönyörű lettem :-D És nekem is nagyon fájdalmas amikor a baba mozog, néha sírni tudnák. Rengeteget megyek pisilni és valami erős folyásom van amiben " nyálkás darabkák" vannak. Azt tudom hogy a méhszáj kb 2 hete 2110 volt, azóta nem nézte a dokim. Remélem nem fog így menni végig április 26-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!