Április végére vagyok kiírva. Már várom, hogy itt legyen a baba. Utolsó idős kismamák, Ti hogy vagytok? Hogy érzitek magatokat? Már minden kész?
Én is mindig hajnalban nem tudok aludni:-) Ja, meg este nehezen alszom el, mert légszomjam van.. Ellenben nappal bármikor elalszom fél órára:-)
Mostmár ott tartok, hogy ülve vasalok, a főzés fele is ülve megy, mert mindig elfáradok. Nekem ma egész map beton kemény volt a hasam, jó lesz aludni menni.. mindenkinek jó éjt
Mamic
4. vagyok.
Nekem pedig tegnap kijött az aranyerem,de olyan szinten,hogy ülni is alig tudok.Nem tudom mitől,mert a székletem normális volt.Lehet a babám csinált valamit?Este megint nem volt alvás fél 3-4-ig és volt 2-3 erősebb keményedés,ami kb 1 percig tartott,már azt hittem itt az idő,de mégsem,pedig a szexet is bevetettük.Jó lenne már babázni,annyira várom már a kis csöppségemet!
Jó reggelt!:-)
Nekem most is kemény a hasam, folyamatosan. Elvileg még két hét lenne hátra. De lehet, hogy ez már azt jelenti, hogy hamarosan babázok? Néha még most is hihetetlen:-)
Én is ébren voltam kicsit hajnalban, éjjel 2-től egy kicsit, aztán 4-től kisebb visszaalvásokkal. Gondoltam, hogy Ti sem alszotok:-)
Mamic
Jóreggelt! :) 8-as vagyok, tegnap este jóóóó fahéjas tejbegríz volt a vacsora. De semmi, pedig előtte még csípőset is ettem és még mindig egyben vagyunk!! Úgy látszik még a front sem hatja meg.
Én amit elkészítettem a hazahozatalra:
Egy kis body
Vastag tipegő
Vastag nadrág
Kiskabát
Két sapka
És egy vastag pléd
Textil pelus
Pólyát nem készítettem el, mert a hordozóba nem igazán férne akkor bele a bébi, persze ha a mózes mellett döntünk akkor benne lesz a pólya is :)
Ha véletlen nem lesz elég, mondjuk hűvös lesz akkor valamit majd adok még rá. :)
Ja és 2:06-kor én is fent voltam :)
szép jó reggelt itt Kiskacsa :) :D
Én úgy aludtam az éjjel mint a tej :D :P sehol egy fájás semmi, pedig este is volt egy kettő kósza keményedés. Hátha majd az a hétvégi kettős front. Bár tudjátok már sokszor azt hiszem a fronhoz is hozzászokik és nem érzünk belőle többet mint jóslók :D
Tegnap mondjuk a világon semmit sem csináltam csak játszottam a fészen :)))) mára azért meg elég sokmindent beterveztem, és lehet majd a fáradtság fog megint fájásokat produkálni. De mindig arra gondolok bent csak nem marad, úgyhogy ha nagyon korábban majd nem is jön csak megszülünk egyszer :D :P
Majd jelentkezem, ha fájogatok bár hozzáteszem ma is keményedtem már félóránként mindig de ennyi. jó tevékenykedést nektek! ;)
Jó reggelt!
Hát ahhoz képest, hogy tegnap sok keményedés meg jósló volt + előző éjszaka sem volt " kutya", most éjszaka nagyon aludtam. Pedig már reménykedtem, de ahogy kiskacsa írta, bent nem maradnak :)Még a végén a frontokat is tényleg megszokjuk. Amit hazahozatalra összekészítettem: body, rugi, beraktam egy kis kardigánt is, vastag tipegő, kabát, pléd, kettő textil pelus ( egy a hordozóba a feje alá, másik a hordozóra megy), kettő kis sapka. Gondolkozom, hogy betegyek e még egy kisnadrágot is.
Ketrin
10-es vagyok, 2.babámat várom.
én bekészítettem 2 bodyt, 2 rugit (1 kisebbet, 1 nagyobbat, mert az 1.babámnál túl nagyot vittem és nagyon furán állt rajta), aztán 1 pulcsi, 1 nadrág, zokni, sapka és 1 meleg takaró. szerintem ennyi elég lesz.
nem avgyok normális, tegnap kapáltam. nem bírtam nézni, hogy a kutyatej elönti a kertünket. no, utána aztán megmozdulni sem bírtam.
Jó hogy írtátok h ki mit készít össze a babának még a kórházi csomagom sem teljes... :D :P arról meg totál megfeledkeztem hogy készítsek neki össze hazahozatalos cuccot :P Mindig találtak még idáig a mamák.
De hogy sapi meg kabát, igazatok van, de eszembe nem jutott volna ... nekem idáig a két gyerkőcöm júniusi :))) azoknak se kabát se sapi nem nagyon kellett. most kereshetek valahonnan :D
Nem tudom mennyire van vagy lenne kedvetek tartani a kapcsolatot vagy majd értekezni kivel mivan, nemcsak így most szülés előtt hanem akár utána is. Esetleg nyithatnánk valahol egy fórumot. nehogy innen kirakjanak :D :P én próbáltam keresgélni a babaneten is de nem találtam sehol működő aktuális fórumot. Ahol áprilisi babások beszélgetnének. most dolgozom rajta hogy nyissak a babanetes társalgóban 2012 áprilisi babák témát. Aztán aki szeretne csatlakozzon. Ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!