Mikor volt az, hogy, , teljesen kész a baba szoba, rendben vannak a babaholmik, ,?
Az érdekelne,hogy hányadik hétben voltatok mikor mindennel végeztetek a baba fogadásával kapcsolatba.
Ilyenekre gondolok:babakocsi,kiságy,hordozó,ruha mosás,vasalás,szobaberendezés,kórházi cucc összekészítése,cumisüvegek,pelánkák......
Nekünk is 35-36.hétre kész volt minden,nekünk sincs külön szoba.Azért szerettem volna ha már kész mert ugye a 37. héttől bármikor jöhet egy baba:-)
Persze kivárta a 40 hetet.
Boldog babavárást!
Én most vagyok 37 hetes, és pont ma kezdtem el mosni a cuccokat. eddig is be volt már pakolva a szekrénybe, ha hamarabb jön, akkor a férjem kimossa, nem akartam hamarabb, minek álljanak a tiszta ruhák hónapokig a szekrénybe?
Kiságy összerakva, a a babakocsit majd ha ahazajöttünk, egy pár napig úgysem megyünk ki. Az majd ráér akkor.
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
Én most vagyok a 29 hétben,és lassan már csinálgatnám a dolgokat.Nekem is első baba,és elég türelmetlen vagyok.
De így ideális szerintem ahogyan írtátok olyan 35-36.hétre kész lenni.
37 dik héten cakli pakli mindennel megvoltam
még a kórházas cuccaim is megvoltak már
erre még 3 hetet várhattam a babámra :D
Első babával 33. héten lett kész minden.
2. babával a 28. héten kész vagyunk egyedül hordozót kell még vennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!