Minden védőnő ilyen vagy én reagálom túl? Azt mondta reméli nincs a kiságyon baldachin meg fejvédő mert akkor ezt lefogja vetetni? De milyen jogon? Neki szerintem nem ezzel kéne foglalkoznia! Abba is bele köthet milyen színű a baba szoba? 34h km
Nem minden védőnő ilyen, a miénk például egy angyal... Nekem még macskáim is vannak (a gyerekszobából ki vannak zárva), és a kandúr minden látogatáskor bele akar mászni a táskájába, de ő mindig csak mosolyog rajta... Semmibe nem szól bele, pedig nem vet fel minket a pénz, de tisztaságban élünk, és ennyi. A mi ágyunkon is van baldachin, a pelenkázót pedig Apa készítette. Még meg is dícsérte a védőnő, hogy milyen ügyes... :)
Szerintem egyszerűen engedd el a füled mellett, amit mond. Vagy ha nagyon erősködik, akkor cseréld le! Ő nem azért van, hogy idegesítsen téged, hanem hogy segítsen! A baldachin semmilyen veszélyt nem jelent a kicsire nézve, tehát nincs joga levetetni.
A gyerekszoba színébe meg úgy szóljon bele, hogy sok helyen egyáltalán nincsen gyerekszoba, mégis felnő a lurkó!
Szerintem kissé túlbuzgó védőnénit kaptál...
Én nem is értem ezt... Valószínűleg nagyon szerencsés vagyok. Nem volt fogadott dokim, mégis teljesen jó élmény maradt a szülésem. Nem tömöm pénzzel a védőnőt (egyetlen desszertet kapott, amikor megszületett a babám), mégis nagyon aranyos. Mások meg olyan sztorikat írnak, hogy a hajam égnek áll! Borzasztó, mennyire csak a szerencsén múlik, hogy az embert normális szakemberek vegyék körül...
Ezt mondta ÍGY hogy le fogja vetetni??? Nem lehet hogy viccelni akart? :// (bár elég bénán) Nem akarom elhinni hogy ilyen van...annál is inkább, mert én is védőnő vagyok, és roppant mód tud dühíteni, hogy én meg nem kapok állást a városunkban meg sehol a környéken, pedig jól végezném a munkám :(((
Ilyen emberek meg szabadon dolgozhatnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!