Minden védőnő ilyen vagy én reagálom túl? Azt mondta reméli nincs a kiságyon baldachin meg fejvédő mert akkor ezt lefogja vetetni? De milyen jogon? Neki szerintem nem ezzel kéne foglalkoznia! Abba is bele köthet milyen színű a baba szoba? 34h km
Jujjjj, érdekes védőnőd lehet:)
Nekem amúgy nem "tetszik" a baldachin, én rosszul vagyok tőle, fejvédőnk van, azt hasznosnak tartom. De ilyet, hogy így beleszól? Hmmm
Elhiszem, hogy ki vagy akadva, én is ki lennék. Szerintem akkor sem beszélhet ilyen stílusban, ha éppen igaza is van. De azért valószínű, hogy rámosolyognék, és megkérdezném, hogy miért tenne ilyet!
De az is lehet, hogy csak nagyon határozott és lehengerlő stílusú védőnőt fogtál ki...annyira ne vedd ezt komolyan. A helyedben én kérdéseket gyűjtenék a számára, hogy azokkal foglalkozzon, ne a fejvédővel.
Megjegyzem sokaktól olvasom, hogy felesleges holmi, ami alapvetően igaz is, de megmondom őszintén, hogy én olyan szívesen válogattam közöttük, és vettünk is egy szolidat, mert nekem tetszik. Olyan tipp-topp tőle a kiságy. A férjem egy antiromantika, de még neki is tetszik.
A barátnőm kislánya letépte, amikor már felállt az ágyban...no de egy újszülött?
Szóval maradjon csak az a baldachin és fejvédő, kell az
:-)))
Minden jót!
(35. hetes mami)
Kedves Barbianyu13, ez a kérdés kevés híján 3!!! éves. Miért érezted szükségét, hogy egy 3 éves kérdéshez hozzászólj? Hiszen nyilván nem aktuális már sem a kiságy, sem a fejvédő, sem a védőnő:)
Komolyan szeretném tudni:)
Persze hogy észrevettem, de csak azért, mert annak idején válaszoltam a kérdésre, és így a te válaszod miatt előre ugrott a listában.
A hozzászólásodat senki más nem fogja elolvasni, csak akik 3 évvel ezelőtt reagáltak erre a kérdésre.
De amúgy aranyos vagy, hogy figyelmeztetni próbálsz:D MOndjuk én nem hiszek benne, hogy veszélyes lenne, ezzel az erővel a szimpla babakocsi is az. De azért köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!